Ειδήσεις

Στην Κάρπαθο ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου των ΑΝΕΛ στα Δωδεκάνησα Στράτος Καρίκης

Ο Επικεφαλής του ψηφοδελτίου των ΑΝ.ΕΛ στα Δωδεκάνησα, Στράτος Καρίκης συνοδευόμενος από στελέχη της νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος, επισκέφθηκε την Κυριακή και τη Δευτέρα την Κάρπαθο με την οποία διατηρεί δεσμούς συγγένειας και φιλίας.
Ο κ. Καρίκης έγινε δεκτός με θέρμη από τους κατοίκους και επιχειρηματίες του νησιού με τους οποίους συνομίλησε σε εποικοδομητικό κλίμα. Είχε δε συνάντηση με το δήμαρχο Καρπάθου Ηλία Λάμπρο και δημοτικούς συμβούλους στους οποίους ανέπτυξε τις θέσεις των ΑΝ.ΕΛ και τις δικές του προσωπικές δεσμεύσεις για τα θέματα της Δωδεκανήσου, αλλά και για τα εθνικά θέματα.
Το απόγευμα της Δευτέρας ο κ. Καρίκης, συνοδευόμενος πάντα από στελέχη της νομαρχιακής επιτροπής των ΑΝ.ΕΛ, μετέβη στις Φάνες Ρόδου για τον εσπερινό του Αγίου Νικήτα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου