Αθλητικά

«Ήμασταν καλύτεροι και δίκαια κερδίσαμε»

Η ομάδα της ΑΕΡΑ ήταν η νικήτρια του μεγάλου ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, με αντίπαλο τον Φοίβο Κρεμαστής.
Οι Αφαντενοί επικράτησαν με σκορ 2-0,πετυχαίνοντας και τα δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ είχαν και χαμένο πέναλτι με τον Μασάδο.
Οι «ερυθρόλευκοι» του Βαγγέλη Χοσάδα, έκαναν το δύο στα δύο στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της μεγάλης κατηγορίας και φιγουράρουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ( μαζί με ακόμα τρεις ομάδες).
Η «δσπορ» επικοινώνησε με τον έμπειρο τεχνικό της ΑΕΡΑ, που δήλωσε τα ακόλουθα για το παιχνίδι με τον Φοίβο:
« Ήμασταν καλύτεροι σχεδόν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και θεωρώ ότι δίκαια κατακτήσαμε την νίκη.
Βέβαια, δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι σαν ομάδα να παίξουμε όπως θέλω.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε μια νέα ομάδα και χρειαζόμαστε χρόνο για να ¨δέσουμε¨.
Γι’ αυτό πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά και όσο περνάει ο καιρός, αλλά και μέσα από τα παιχνίδια , θα γινόμαστε καλύτεροι».
Από εκεί και πέρα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής οι Αφαντενοί θα υποδεχθούν τον Αντίμαχο, με την αναμέτρηση να διεξάγεται πιθανότατα την προσεχή Τρίτη ( δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα από την ΕΠΣΔ).
Η προετοιμασία της ΑΕΡΑ ξεκίνησε χθες και θα συνεχιστεί σήμερα. Την Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό και θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους την Πέμπτη και την Παρασκευή.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μανώλης Καψαλάκης έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Φοίβο.
Ο έμπειρος μέσος υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό και όπως όλα δείχνουν, πολύ δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής με τους «κόκκινους» της Κω.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου