Ειδήσεις

Αναβολή για την υπόθεση της έκρηξης στο δικαστικό μέγαρο Ρόδου

Αορίστως αναβλήθηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω η εξέταση της πολύκροτης υπόθεσης με κατηγορούμενους για έκρηξη από κοινού από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο ή σε εγκατάσταση κοινής ωφέλειας, για κατοχή εκρηκτικών υλών από κοινού με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για να προξενήσουν κοινό κίνδυνο σε ξένα πράγματα ή για άνθρωπο και για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς ξένης ιδιοκτησίας από κοινού 6 κατοίκους της Ρόδου που ενεπλάκησαν στις διαδηλώσεις της 8ης και 9ης Δεκεμβρίου 2008 στο νησί για το θάνατο από το βλήμα αστυνομικού του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
4 ακόμη άτομα που μετείχαν στα επεισόδια παραπέμφθηκαν αρμοδίως στο δικαστήριο ανηλίκων καθώς κατά την ημέρα τέλεσης των άδικων πράξεων δεν είχαν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
Χθες ενώπιον του δικαστηρίου δεν παρουσιάστηκαν 6 ουσιώδεις μάρτυρες. Το δικαστήριο πρόκειται να τους κλητεύσει εκ νέου ενώ επιβληθηκαν και πρόστιμα λιπομαρτυρίας.
Περισσότερα στην αυριανή έκδοση της “δημοκρατικής”

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου