ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεϊμαράκης: Να πρυτανεύσει η εθνική συνεννόηση-Πολιτικό πολιτισμό ζήτησε ο ΠτΔ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Μεϊμαράκης-Παυλόπουλος

Να πρυ­τα­νεύ­σει η εθνική συνεν­νό­ηση ακόμα και στη σύσκεψη των πολι­τι­κών αρχηγών ζήτησε ο Ευάγ­γε­λος Μεϊ­μα­ρά­κης από τον Πρόεδρο της Δημο­κρα­τίας κατά τη διάρ­κεια του δια­λό­γου τους ενώπιον των εκπρο­σώ­πων του Τύπου.

Ο πρό­ε­δρος της ΝΔ παρέ­δωσε τη διε­ρευ­νη­τική εντολή και εξα­πέ­λυσε επίθεση ενα­ντίον του πρω­θυ­πουρ­γού λέγο­ντας χαρα­κτη­ρι­στικά: «Η χώρα οδη­γεί­ται σε κατα­στρο­φική πορεία με ευθύνη του πρω­θυ­πουρ­γού».

Ο κ. Μεϊ­μα­ρά­κης είπε ότι η ΝΔ έκανε χρήση της εντολής γιατί αυτό προ­βλέ­πει το Σύνταγμα αλλά και γιατί χρειά­ζε­ται μια εθνική συνεν­νό­ηση, ενώ υπεν­θύ­μισε ότι τον Δεκέμ­βριο του 2014 δεν ακού­σαμε το Σύνταγμα, δηλ. δεν υπήρξε συνεν­νό­ηση για την Προ­ε­δρική εκλογή και οδη­γη­θή­καμε, όπως ανέφερε, στα κατα­στρο­φικά απο­τε­λέ­σματα που ζούμε σήμερα.

Από την πλευρά του ο Προ­κό­πης Παυ­λό­που­λος επι­σή­μανε το σημα­ντικό ρόλο της αξιω­μα­τι­κής αντι­πο­λί­τευ­σης σε αυτή τη δια­δι­κα­σία των διε­ρευ­νη­τι­κών εντολών και ζήτησε να γίνουν οι εκλογές σε συν­θή­κες πολι­τι­κού πολι­τι­σμού.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.