Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος με μήνυμά του στο twitter “δείχνει” ως υπαίτιους για όσα έγιναν στην Κω ,εναντίον του, μέλη της Χρυσής Αυγής . Κατονομάζει μάλιστα κι ένα πρόσωπο, το οποίο όπως υποστηρίζει στο μήνυμά του ήταν αστυνομικός.
Γράφει συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος”
“Επικεφαλής των “αγανακτισμένων πολιτών” στην Κω εν ενεργεία αστυνομικός με μακρά θητεία στην ΕΥΠ Κοτσιόπουλος Σταύρος μαζί με έναν νεοναζί…”
bloko.gr







Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.