Ειδήσεις

Φ. Σταϊνμάιερ: Ασφαλείς οι Τουρκικές Ακτές για τον τουρισμό

τουρκία ξενοδοχείο

«Πολλοί συνεργάτες μου και ένας από τους υφυπουργούς κάνουν αυτή την στιγμή διακοπές στην Τουρκία», τόνισε σε δηλώσεις του ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ, προτρέποντας τους τουρίστες να μη διστάσουν να επισκεφτούν την Τουρκία παρά την κατάσταση που επικρατεί στα σύνορα με την Συρία και το Ιράκ.

«Είναι κρίσιμη η κατάσταση, αλλά μόνο στις συνοριακές περιοχές με τις δύο παραπάνω χώρες», είπε στην Bild, προσθέτοντας πως «στις κλασικές περιοχές που επιλέγονται από τους τουρίστες για διακοπές υπάρχει ασφάλεια.

Πηγή: Καθημερινή

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.