Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του άτυπου πολιτικού συμβουλίου της ΝΔ, με διευρυμένη σύνθεση, υπό την προεδρία του προέδρου του κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Στην εισήγησή του ο Ευ. Μεϊμαράκης τάχθηκε υπέρ της πλήρους εξουσιοδότησης του πρωθυπουργού να φέρει συμφωνία που θα κρατάει την Ελλάδα στο ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην εισήγησή του, ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε: «Η ΝΔ ξεκαθαρίζει ότι μέχρι την Κυριακή η χώρα θα πρέπει να έχει συμφωνία που θα την κρατά στο ευρώ και στην Ευρώπη. Η ΝΔ, επίσης, ξεκαθαρίζει προς τον πρωθυπουργό: Σου δίνουμε την εξουσιοδότηση να φέρεις συμφωνία, σου δίνουμε όχι μόνο εξουσιοδότηση αλλα εντολή να αποτρέψεις την έξοδο της χώρας απο την Ευρώπη και το ευρώ. Και για το πώς φτάσαμε στην όποια συμφωνία θα μιλήσουμε μετά».
Εθνος































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.