ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεϊμαράκης: Εξουσιοδότηση και εντολή στον Τσίπρα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Μεϊμαράκης

Ολο­κλη­ρώ­θηκε η συνε­δρί­αση του άτυπου πολι­τι­κού συμ­βου­λίου της ΝΔ, με διευ­ρυ­μένη σύνθεση, υπό την προ­ε­δρία του προ­έ­δρου του κόμ­μα­τος Βαγγέλη Μεϊ­μα­ράκη. Στην εισή­γησή του ο Ευ. Μεϊ­μα­ρά­κης τάχθηκε υπέρ της πλήρους εξου­σιο­δό­τη­σης του πρω­θυ­πουρ­γού να φέρει συμ­φω­νία που θα κρατάει την Ελλάδα στο ευρώ.

Σύμφωνα με πλη­ρο­φο­ρίες, στην εισή­γησή του, ο πρό­ε­δρος του κόμ­μα­τος της αξιω­μα­τι­κής αντι­πο­λί­τευ­σης ανέφερε: «Η ΝΔ ξεκα­θα­ρί­ζει ότι μέχρι την Κυριακή η χώρα θα πρέπει να έχει συμ­φω­νία που θα την κρατά στο ευρώ και στην Ευρώπη. Η ΝΔ, επίσης, ξεκα­θα­ρί­ζει προς τον πρω­θυ­πουργό: Σου δίνουμε την εξου­σιο­δό­τηση να φέρεις συμ­φω­νία, σου δίνουμε όχι μόνο εξου­σιο­δό­τηση αλλα εντολή να απο­τρέ­ψεις την έξοδο της χώρας απο την Ευρώπη και το ευρώ. Και για το πώς φτάσαμε στην όποια συμ­φω­νία θα μιλή­σουμε μετά».

Εθνος

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.