ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέο τουρνουά το Σάββατο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΙ ΡΟΔΙΩΝ

Οι αθλη­τι­κές δρα­στη­ριό­τη­τες του Ρο­δί­ων Άθλη­σις στο beach volley συ­νε­χί­ζο­νται κα­νο­νι­κά και αυτή την εβδο­μά­δα με το τρίτο τουρ­νουά που θα διε­ξα­χθεί στο Αμ­μά­δες beach Bar στο Φα­λη­ρά­κι, το προ­σε­χές Σάβ­βα­το. Οι αγώ­νες του τουρ­νουά θα ξε­κι­νή­σουν μετά τις 13.30.

Θυ­μί­ζου­με ότι πριν από πε­ρί­που έναν μήνα, το Ρο­δί­ων Άθλη­σις είχε διορ­γα­νώ­νει ακόμη ένα τουρ­νουά στο συ­γκε­κρι­μέ­νο ση­μείο με τη συμ­με­το­χή 24 ομά­δων και την πα­ρου­σία αρ­κε­τού κό­σμου.

Σε εκεί­νο το τουρ­νουά και στο τα­μπλό των αν­δρών νι­κη­τές ανα­δεί­χθη­καν το δί­δυ­μο Για­κου­μά­ρου –Κα­ρυώ­τη που επι­βλή­θη­καν των Αν­δρέ­ου-Προ­δρο­μί­δη με 21-16 στον με­γά­λο τε­λι­κό , ενώ την τρίτη θέση κα­τέ­λα­βαν οι ομά­δες των Μακρή-Αντω­νιά­δη και Χα­ρι­στή-Τερ­ζί­ου .

Στο τα­μπλό των γυ­ναι­κών πρώτη ανα­δεί­χθη­κε η δυάδα Καν­νέ­λη-Οι­κο­νό­μου νι­κώ­ντας τις Γκίκα-Τερ­ζί­ου με 21-11 στον τε­λι­κό. Την τρίτη θέση κα­τέ­λα­βαν οι αδερ­φές Τζα­νου­δά­κη και το δί­δυ­μο Μα­λού­κου- Μα­στρο­γιάν­νη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.