Αθλητικά

Ντούμπλαρε τα μετάλλια η Τσαβαρή!

Δεν κατάφερε να επανέλθει στην κορυφή η αθλήτρια του Ποδηλατικού Συλλόγου Ρόδου «Μεσόγειος», Ελένη Τσαβαρή καθώς κατετάγη 3η στο αγώνισμα της αντοχής 115 χλμ., κατακτώντας βέβαια το χάλκινο μετάλλιο, αυξάνοντας τη συγκομιδή της μετά το αργυρό που πήρε το Σάββατο στην ατομική χρονομέτρηση.

Σε μια διαδρομή μακριά από αυτές που εξειδικεύεται (ανηφορικές), η ροδίτισσα πρωταθλήτρια  έφτασε μαζί με το άλλο φαβορί, Βαρβάρα Φασόη του Ολυμπιακού Χαϊδαρίου και τρείς ακόμα αθλήτριες στο τελικό sprint που ανέδειξε νικήτρια και πρωταθλήτρια ένα outsider , την Αργυρώ Μηλάκη του Π.Ο. Τριπόλεως. Δεύτερη πέρασε η Βαρβάρα Φασόη και τρίτη η Ελένη.

Ο άλλος αθλητής του συλλόγου, στην κατηγορία ανδρών Στέφανος Κλόκας, ενώ πραγματοποιούσε εξαιρετική εμφάνιση στα πρώτα 75 χλμ του αγώνα όντως αποσπασμένος στο πρώτο γκρουπ, έπαθε δύο μηχανικές βλάβες, με αποτέλεσμα στην προτελευταία στροφή να εγκαταλείψει.

Έτσι, ο απολογισμός της ομάδας για τις δύο αυτές μέρες ήταν ένα ασημένιο και ένα χάλκινο πανελλήνιο μετάλλιο για την Ελένη Τσαβαρή και μια έβδομη θέση για τον Στέφανο Κλόκα στους νέους.

Το Δ.Σ. του «Μεσόγειου» θα ήθελε να συγχαρεί την πρωταθλήτρια και σημαία της ομάδας Ελένη Τσαβαρή για τη σταθερή της αξία τα τελευταία χρόνια 10 χρόνια να είναι πάντα στις κορυφαίες πανελλήνιες θέσεις, τον Στέφανο Κλόκα για την υποθήκη στο μέλλον που έκανε με τις εμφανίσεις του τις δύο μέρες, καθώς και τον προπονητή μας Σπύρο Τάντη, για τη σοβαρή και ουσιαστική δουλεία στην ομάδα, που έχει γρήγορα αρχίσει και αποδίδει καρπούς.

Επίσης, θέλει να ευχαριστήσει το service του Π.Ο. Ροδήλιος, για την τεχνική βοήθεια που προσέφεραν στον αθλητή μας Στέφανο Κλόκα, κατά την διάρκεια του αγώνα. Επόμενη αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας, το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων -παίδων -νεανίδων-κορασίδων, στα Τρίκαλα σε δύο εβδομάδες.

Εξάλλου, εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο αθλητής του Ροδήλιου , Κυριάκος Παπασταματάκης στον αγώνα Αντοχής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών.

Ένας πολύ δυνατός αγώνας 180 χλμ. με συμμετοχή 141 αθλητών και με μέση ωριαία ταχύτητα 40χλμ. Ο αθλητής του συλλόγου με χρόνο τέσσερις ώρες και εικοσιένα λεπτά, έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρώτο γκρουπ ανάμεσα στην ελίτ κατηγορία αντρών , αθλητών από όλη την Ελλάδα. Με την εξαιρετική αυτή εμφάνιση ανάμεσα σε επαγγελματίες Έλληνες ποδηλάτες επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την άριστη κατάσταση που βρίσκεται.

Το διοικητικό συμβούλιο του «Ροδήλιου» συγχαίρει τον αθλητή για την επιτυχία του όπως και τον προπονητή του, Πολίτη Νεκτάριο για το πολύ καλό αποτέλεσμα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου