ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ραντεβού στις… 11 Οκτωβρίου!

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση

Πιο βαθιά πρό­κει­ται να βάλουν το χέρι στη τσέπη πλέον οι ομάδες της Γ’ Εθνικής και της Α1 Κατη­γο­ρίας Γυναι­κών, αφού τα γηπε­δούχα σωμα­τεία θα καλού­νται να πλη­ρώ­νουν πριν από το ξεκί­νημα των αγώνων τα έξοδα των διαι­τη­τών, των μελών της γραμ­μα­τείας και των κομι­σα­ρίων. Αυτό ανα­φέ­ρει μεταξύ άλλων στις προ­κη­ρύ­ξεις των πρω­τα­θλη­μά­των η Ε.Ο.Κ., που ανα­γκά­ζει τα σωμα­τεία να πλη­ρώ­σουν όλα τα έξοδα ενός αγώνα. Βέβαια το γεγονός αυτό ουσια­στικά προ­βλη­μα­τί­ζει τις νησιω­τι­κές ομάδες, οι οποίες θα έχουν να καλύ­ψουν και τα εκτός έδρας ταξίδια τους, σε αντί­θεση με τις αθη­ναϊ­κές ομάδες, οι οποίες έχουν να δώσουν πολλά κοντινά παι­χνί­δια που δεν κοστί­ζουν ουσια­στικά τίποτα.

Εξάλλου τα νέα πρω­τα­θλή­ματα θα ξεκι­νή­σουν στις 11 Οκτω­βρίου, του­λά­χι­στον για τους Αγίους Θεο­δώ­ρους Αρχαγ­γέ­λου (Γ’ Εθνική) και τον Ιππο­κράτη Κω (Α1 Γυναι­κών). Ενδέ­χε­ται τα Δωδε­κά­νησα να έχουν 1 ή ακόμη και 2 εκπρο­σώ­πους στις εθνικές κατη­γο­ρίες, εφόσον τα κατα­φέ­ρουν στα μπαράζ ανόδου, οι άνδρες του Ιππο­κράτη και οι γυναί­κες του Πήγασου Κρε­μα­στής.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.