Ανταγωνιστικό ΦΠΑ και αξιοπρεπή συμφωνία αναμένει σαν αποτέλεσμα από τις διαπραγματεύσεις κυβέρνησης αι δανειστών ο τουρισμός. «Καλό μήνα, καλό καλοκαίρι, καλή σαιζόν! Αναμένουμε αξιοπρεπή συμφωνία με την συμβολή του τουρισμού, αλλά & με διατήρηση ανταγωνιστικού ΦΠΑ», ευχήθηκε μέσω του twitter ο πρόεδρος του Συνδέσμου των Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Ανδρέας Ανδρεάδης
bluebirds.gr








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.