Συνεχίζονται οι προπονήσεις προεπιλογής για την στελέχωση των Μικτών ομάδων της Δωδεκανήσου, ενόψει της νέας σεζόν.
Όπως ενημέρωσε η ΕΠΣΔ, με την ακόλουθη ανακοίνωση, την προσεχή Τρίτη στο ενωσιακό γήπεδο, θα διεξαχθεί νέα προπόνηση που θα αφορά την Μικτή Παίδων:
«Την Τρίτη 26/05/2015 και ώρα 16:00 καλούνται, στο ενωσιακό γήπεδο, με αθλητική λευκή περιβολή (άσπρο σορτσάκι, άσπρη φανέλα, άσπρες κάλτσες), για προπόνηση προεπιλογής της Μικτής Παίδων»
Νέα προπόνηση την Τρίτη








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.