Αθλητικά

Νέος αγώνας, νέοι στόχοι (φωτορεπορτάζ)

Τους χορηγούς, εθελοντές και όσους βοήθησαν στο να επιτύχει ο 2ος Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου βράβευσε η οργανωτική επιτροπή του αγώνα σε μία όμορφη και λιτή εκδήλωση στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Την εκδήλωση προλόγισαν και παρουσίασαν η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Νοτίου Αιγαίου και πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, κ. Μαριέττα Παπαβασιλείου-Βακιάνη, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, κ. Μαρίζα Χατζηλαζάρου και ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, κ. Βασίλης Ζήκας.

Οι διοργανωτές μάλιστα ανακοίνωσαν και την ημερομηνία του 3ου Διεθνούς Μαραθωνίου της πόλης μας, που είναι η 17η Απριλίου του 2016, ενώ επίσης έδωσαν στη δημοσιότητα τη νέα διαδρομή του αγώνα, την οποία παρουσίασε ο τεχνικός διευθυντής της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, κ. Γιώργος Μιχαλάκης. Αυτή θα ξεκινά από το Δημαρχείο της Ρόδου και θα κατευθύνεται παραλιακά έως τη Φανερωμένη και πάλι πίσω, θα συνεχίζει ξανά μπροστά από το Δημαρχείο, περιμετρικά της Παλιάς Πόλης και μέχρι το νέο καρνάγιο, μετά τη Νέα Μαρίνα με επιστροφή και τερματισμό μπροστά στο Ακταίον. Η νέα διαδρομή θα προσφέρει μια καλύτερη «άποψη» της πόλης μας και των αξιοθέατων της, μεγαλύτερη ασφάλεια για τους αγωνιζόμενους, ενώ θα είναι και πιο οικονομική. Στόχος των διοργανωτών είναι ο αγώνας να καθιερωθεί διεθνώς και να φτάσει τις 10.000 συμμετοχές.

Η οργανωτική επιτροπή βράβευσε στη συνέχεια όσους υποστήριξαν τον 2ο Μαραθώνιο Ρόδου, ο καθένας από το δικό του «πόστο», οι οποίοι είναι οι εξής:

Χορηγοί:

Adidas (Μεγάλος Χορηγός Αγώνων), Wind (Χορηγός Αγώνα 5χλμ.), Blue Star (Επίσημος Ακτοπλοϊκός Μεταφορέας), Aegean Airlines (Επίσημος Αερομεταφορέας), Blue Bay Hotels (Χορηγός Αγώνων), Καυκάς (Χορηγός εθελοντισμού), Sheraton Rhodes Resort (Χορηγός φιλοξενίας), Η Hotels (Χορηγός Μεταλλίων), Ioannidis Group of Hotels (Χορηγός), Plaza Best Western Hotel (Χορηγός Φιλοξενίας Αθλητών), Panthenols (Χορηγός), Mediterranean Hotel, Markopoulos Group of Hotels, Marianna Palace Hotel, Nissan-Παρασκευής, Εθνική Ασφαλιστική-Π. Τριανταφύλλου (Υποστηρικτές), ΒΑΠ Κουγιός, Μελισσοκομική Δωδεκανήσου, Φρουταρία/Ζωή Αλαφάκη, Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων (Προμηθευτές).

Εθελοντικές ομάδες και αρχηγοί:

ΕΟΠΚ: Ντίνος Μαντικός, Πρόσκοποι Δωδεκανήσου: Θάνος Παπουρδάνος, Σώμα Ελλήνων Οδηγών Ρόδου: Τσαμπίκα Διακοδημητρίου, Σαμαρείτες: Κωνσταντίνος Τζάνος, Ρααδιοερασιτέχνες: Μανώλης Κώστας, Ποδηλάτες/Rodos Cycling: Ζώης Δρίβας, Δωδεκανησιακός Σύλλογος 4Χ4 Ρόδου: Παναγιώτης Ματθαίου, C.Ro.P./ Ερασιτέχνες Φωτογράφοι Ρόδου: Φίλιππος Φιλίππου, Ανάδοχη Αγκαλιά: Κική Πάττα, ΕΥΘΥΤΑ: Ελένη Καρύδη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου