ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρόοδο στις συνομιλίες με Ελλάδα «βλέπει» η Λαγκάρντ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Λαγκάρντ

To Διεθνές Νομι­σμα­τικό Ταμείο έχει σημειώ­σει κάποια πρόοδο στις συνο­μι­λίες με τις ελλη­νι­κές αρχές με στόχο την επί­τευξη μιας συμ­φω­νίας, ωστόσο το ΔΝΤ πρέπει να λάβει επίσης υπόψη του τις απόψεις της ευρύ­τε­ρης διε­θνούς κοι­νό­τη­τας, δήλωσε σήμερα η επι­κε­φα­λής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ.

«Βρι­σκό­μα­στε σε διαρ­κείς συζη­τή­σεις και έχουμε κατα­γρά­ψει κάποια πρόοδο στις δια­πραγ­μα­τεύ­σεις αυτές με τις ελλη­νι­κές αρχές» επι­σή­μανε η γενική διευ­θύ­ντρια του ΔΝΤ σε συνέ­ντευξη Τύπου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.