ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έχει «γυρίσει» σελίδα και φαίνεται!

Μάκης Δούβαλης 4 λεπτά ανάγνωση
ΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ

Είναι πλέον ηλίου φα­ει­νό­τε­ρο ότι οι δύ­σκο­λες επο­χές των τε­λευ­ταί­ων ετών έχουν πε­ρά­σει ανε­πι­στρε­πτί στο πα­ρελ­θόν, στις τά­ξεις του Α.Σ. Δω­δε­κά­νη­σος. Κι αυτό γιατί η νέα τάξη πραγ­μά­των που επι­κρα­τεί στην ομάδα μπά­σκετ με κα­ρό­τσι, φαί­νε­ται ξε­κά­θα­ρα. Χθες το με­ση­μέ­ρι στο «Βε­νε­τό­κλειο» έγινε η πα­ρου­σί­α­ση του νέου προ­πο­νη­τή της ομά­δας μπά­σκετ με κα­ρό­τσι Α.Σ. Δω­δε­κά­νη­σος, Γιώρ­γου Χα­τζη­κα­λη­μέ­ρη και του συ­νερ­γά­τη του και γυ­μνα­στή Βαγ­γέ­λη Χα­τζηα­ντω­νί­ου. Ο προ­ε­δρεύ­ων της διοι­κού­σας επι­τρο­πής Κάλ­λι­στος Δια­κο­γε­ωρ­γί­ου, ο διευ­θύ­νων σύμ­βου­λος Τάκης Κα­λού­δης και ο νέος γε­νι­κός αρ­χη­γός της ομά­δας Μα­νώ­λης Ευ­στα­θί­ου μί­λη­σαν στους αθλη­τές του Α.Σ. Δω­δε­κά­νη­σος για τη νέα με­γά­λη προ­σπά­θεια που έχει ξε­κι­νή­σει εδώ και λίγο. Μά­λι­στα ο κ. Κάλ­λι­στος Δια­κο­γε­ωρ­γί­ου με­τέ­τρε­ψε και σε πράξη την… έκ­πλη­ξη που είχε υπο­σχε­θεί στην ομάδα για την κα­τά­κτη­ση του κυ­πέλ­λου Ελ­λά­δας. Οι δη­λώ­σεις τους σή­με­ρα ενώ­πιων των αθλη­τών:

«ΟΙ ΑΝΑ­ΠΗ­ΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ»

Αρ­χι­κά το λόγο πήρε ο προ­ε­δρεύ­ων Κάλ­λι­στος Δια­κο­γε­ωρ­γί­ου, ο οποί­ος ανέ­φε­ρε: Κα­ταρ­χήν σας εύ­χο­μαι καλή χρο­νιά με υγεία και χαρά σε σας και τις οι­κο­γέ­νειες σας. Η αγάπη μας για τον αθλη­τι­σμό είναι δε­δο­μέ­νη και πή­ρα­με την από­φα­ση να στη­ρί­ξου­με την ομάδα μπά­σκετ με κα­ρό­τσι Α.Σ. Δω­δε­κά­νη­σος. Για μας, δεν υπάρ­χει καμία δια­φο­ρά με τους υπό­λοι­πους αθλη­τές. Η λέξη ανα­πη­ρία και ει­δι­κές ανά­γκες δεν υπάρ­χει στο λε­ξι­λό­γιο μας. Οι ανά­πη­ροι είναι κάπου αλλού, σί­γου­ρα όχι εδώ. Η δική μου γραμ­μή που θέλω να πε­ρά­σω είναι η ορ­γά­νω­ση και ο Α.Σ. Δω­δε­κά­νη­σος να είστε σί­γου­ροι ότι θα λει­τουρ­γή­σει με βάση τα επαγ­γελ­μα­τι­κά πρό­τυ­πα. Οι αθλη­τές θα ασχο­λεί­στε μόνο με τις αγω­νι­στι­κές υπο­χρε­ώ­σεις σας. Αυτή τη στιγ­μή στη διοι­κού­σα επι­τρο­πή υπάρ­χουν 13 μέλη, με­τα­ξύ των οποί­ων αι γυ­ναί­κες. Θέ­λου­με να ξε­φύ­γου­με από το ερα­σι­τε­χνι­κό επί­πε­δο και να βα­δί­σου­με μαζί στο δρόμο των επι­τυ­χιών. Το πα­ρελ­θόν πρέ­πει να ξε­χα­στεί, το αφή­νου­με πίσω μας και κοι­τά­ζου­με μπρο­στά. Οι αθλη­τές δεν θα είστε μόνοι σας, θα σας βοη­θή­σει μία σειρά από αν­θρώ­πους που έχουν προ­σφερ­θεί για να βοη­θή­σουν εθε­λο­ντι­κά την προ­σπά­θεια. Οι ιδέες σας φυ­σι­κά και θα είναι δε­κτές. Μας εν­δια­φέ­ρει να αλ­λά­ξει το κα­τα­στα­τι­κό και να γί­νουν εκλο­γές. Εγώ ζητάω από σας αγω­νι­στι­κή πει­θαρ­χία μέσα στο γή­πε­δο και μία καλή ει­κό­να έξω απ’ αυτό. Οι αθλη­τές του Α.Σ. Δω­δε­κά­νη­σος πρέ­πει να απο­τε­λούν πα­ρά­δειγ­μα για όλους. Ο κό­σμος θα είναι κοντά σας, άλ­λω­στε οι αθλη­τές θέ­λουν το χει­ρο­κρό­τη­μα όλων».

«ΠΡΩ­ΤΟ­ΓΝΩ­ΡΗ ΠΡΟ­ΣΠΑ­ΘΕΙΑ»

Ο πρώην προ­πο­νη­τής του Α.Σ. Δω­δε­κά­νη­σος Μα­νώ­λης Ευ­στα­θί­ου είναι πλέον ο νέος γε­νι­κός αρ­χη­γός της ομά­δας και τό­νι­σε: «Εύ­χο­μαι σε όλους καλή χρο­νιά με υγεία και χαρά. Θέλω να ευ­χα­ρι­στή­σω τον κ. Δια­κο­γε­ωρ­γί­ου και όλη τη διοι­κού­σα επι­τρο­πή για την τιμή που μου κά­νουν. Είναι μία πρω­τό­γνω­ρη προ­σπά­θεια για δε­δο­μέ­να της Ρόδου. Θα είμαι δίπλα σας όσο μπορώ για να σας με­τα­φέ­ρω αυτά που γνω­ρί­ζω. Αυτό που θέλω να ξέ­ρε­τε είναι ότι δεν είστε πλέον μόνοι σας. Εμείς θέ­λου­με το κα­λύ­τε­ρο από σας και μία καλή συ­νερ­γα­σία, η οποία μέρα με τη μέρα θα δυ­να­μώ­νει ολο­έ­να και πε­ρισ­σό­τε­ρο. Στη διοι­κού­σα επι­τρο­πή υπάρ­χουν επι­φα­νείς άν­θρω­ποι και πραγ­μα­τι­κά εκ­πλήσ­σο­μαι από την απή­χη­ση που έχει αυτή η προ­σπά­θεια».

«ΘΑ ΔΩ­ΣΟΥ­ΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟ­ΡΟΥ­ΜΕ»

Ο νέος προ­πο­νη­τής του Α.Σ. Δω­δε­κά­νη­σος Γιώρ­γος Χα­τζη­κα­λη­μέ­ρης είπε: «Καλή χρο­νιά σε όλους. Με τους πε­ρισ­σό­τε­ρους από εσάς γνω­ρι­ζό­μα­στε αρ­κε­τά χρό­νια. Υπη­ρε­τώ το μπά­σκετ πε­ρί­που για 30 χρό­νια και θα προ­σπα­θή­σω να πε­ρά­σω σε σας αυτά που γνω­ρί­ζω. Θέλω να ευ­χα­ρι­στή­σω τη διοι­κού­σα επι­τρο­πή για την τιμή που μου έκα­ναν. Είναι τιμή για μένα αυτή η συ­νερ­γα­σία. Θεωρώ ότι με τη σωστή ορ­γά­νω­ση και τη δου­λειά θα τα πάμε μία χαρά. Θα δου­λέ­ψου­με όλοι μαζί, σαν μία οι­κο­γέ­νεια και στο τέλος θα μας ζη­λεύ­ουν όλοι για τον προ­γραμ­μα­τι­σμό μας. Τα απο­τε­λέ­σμα­τα θα έρ­θουν σύ­ντο­μα. Έχετε ανε­βά­σει ψηλά το άθλη­μα και πραγ­μα­τι­κά χαί­ρο­μαι που θα είμαι κοντά σας. Με το φίλο και συ­νερ­γά­τη Βαγ­γέ­λη Χα­τζηα­ντω­νί­ου, θα προ­σπα­θή­σου­με να δώ­σου­με ότι μπο­ρού­με».

«ΤΟ ΕΛΑ­ΧΙ­ΣΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟ­ΡΟΥ­ΣΑ»

Ο Βαγ­γέ­λης Χα­τζηα­ντω­νί­ου θα είναι γυ­μνα­στής στον Α.Σ. Δω­δε­κά­νη­σος. Χθες υπο­γράμ­μι­σε: «Ήταν το ελά­χι­στο που θα μπο­ρού­σα να κάνω γι’ αυτή την ομάδα. Θέλω να σας ευ­χα­ρι­στή­σω για τις επι­τυ­χί­ες που έχετε φέρει στο νησί και όλοι θα στη­ρί­ξου­με αυτή την προ­σπά­θεια. Ο στό­χος είναι να γί­νου­με όλοι μία οι­κο­γέ­νεια. Ο κό­σμος θα μας στη­ρί­ξει και ζη­τά­με τη διά­θε­σή και την όρεξη όλων σας για να μπο­ρέ­σου­με να δου­λέ­ψου­με καλά. Χαί­ρο­μαι που γί­νε­ται αυτή η προ­σπά­θεια και ευ­ελ­πι­στώ ότι όλα θα πάνε καλά, οπότε θα είστε κερ­δι­σμέ­νοι».

ΝΕΑ ΠΡΟ­ΣΩ­ΠΑ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΔΩ­ΔΕ­ΚΑ­ΝΗ­ΣΟΣ

Το «παρών» έδω­σαν χθες το με­ση­μέ­ρι στο «Βε­νε­τό­κλειο» εννέα αθλη­τές, ενώ από τη Δευ­τέ­ρα θα βρί­σκο­νται και αρ­κε­τά νέα πρό­σω­πα στην οι­κο­γέ­νεια της ομά­δας. Συ­γκε­κρι­μέ­να στην προ­πό­νη­ση βρέ­θη­καν οι Μι­χά­λης Χα­τζη­δη­μη­τρί­ου, Βα­λά­ντης Παπ­πάς, Χρή­στος Μι­χα­ή­λου, Ατνάν Χα­μα­ντί, Σάβ­βας Χαρ­τε­ρός, Κώ­στας Κα­λού­δης, Γιώρ­γος Τσα­γκα­ρά­κης και Ει­ρή­νη Πλαγ­γέ­τη. Η τε­λευ­ταία μαζί με την Βα­σι­λι­κή Σκου­λη­κα­ρί­τη και τον Δη­μή­τρη Βα­σί­λιεφ θα απο­τε­λέ­σουν τα νέα πρό­σω­πα στις τά­ξεις της ομά­δας. Απου­σί­α­ζαν λόγω επαγ­γελ­μα­τι­κών υπο­χρε­ώ­σε­ων ο Σάβ­βας Κα­ρα­τζιάς και ο Μα­νώ­λης Στυ­λια­να­κά­κης, που βρί­σκε­ται εκτός Ρόδου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.