ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βρετανοί γονείς πλήρωσαν τσουχτερό πρόστιμο επειδή ήρθαν για διακοπές με τα παιδιά τους στη Ρόδο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Γονείς ξενο δημοσιευμα

Πρό­στιμο 1,000£ καλού­νται να πλη­ρώ­σουν δυο γονείς από τη Βρε­τα­νία επειδή ήρθαν για μια εβδο­μάδα δια­κο­πές στη Ρόδο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail o Stewart και η Natasha Sutherland έπεσαν θύματα ενός νέου νόμου που επι­βάλ­λει πρό­στιμα στους γονείς που απο­μα­κρύ­νουν τα παιδιά τους από το σχολείο την περίοδο των μαθη­μά­των.

Έτσι όταν επέ­στρε­ψαν από τις οικο­γε­νεια­κές τους δια­κο­πές -πρώτη φορά σε πέντε χρόνια- ήρθαν αντι­μέ­τω­ποι με το πρό­στιμο των 360£ το οποίο σύντομα διπλα­σιά­στηκε επειδή οι γονείς δεν κατέ­βα­λαν το ποσό αρκετά γρήγορα.

Η υπόθεση έφτασε στο δικα­στή­ριο χθες, όπου οι Sutherlands κρί­θη­καν ένοχοι και ανα­γκά­στη­καν να πλη­ρώ­σουν το πρό­στιμο που ξεπέ­ρασε τις 1,000£.

Οι γονείς, μιλώ­ντας μετά την υπόθεση, είπαν, πως ήταν η μόνη εβδο­μάδα που μπο­ρού­σαν να πάρουν κι οι δύο άδεια και πως αν δεν πλή­ρω­ναν, κιν­δύ­νευαν να βρεθούν πίσω από τα κάγκελα.

Πηγή: iefimerida.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.