ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα αλλάζουν όλα

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Ιππότες

Η αγω­νι­στική περί­ο­δος 2014-2015, δεν εξε­λί­χθηκε όπως επι­θυ­μού­σαν οι άνθρω­ποι των Ιπποτών, καθώς ο σύλ­λο­γος γνώρισε τον υπο­βι­βα­σμό και τη νέα σεζόν θα αγω­νί­ζε­ται στο πρω­τά­θλημα της Β’ Κατη­γο­ρίας.

Έπειτα από την συγκε­κρι­μένη εξέλιξη, η διοί­κηση του συλ­λό­γου της Παλιάς Πόλης, έχει απο­φα­σί­σει να τα αλλάξει όλα, προ­κει­μέ­νου η ομάδα να στηθεί σε νέες βάσεις.

Σύμφωνα με τις πλη­ρο­φο­ρίες της «δσπορ», η σημα­ντι­κό­τερη απόφαση που πάρθηκε είναι, να προ­ω­θη­θούν οι Έφηβοι που δια­θέ­τουν στις τάξεις τους οι Ιππότες, στην πρώτη ομάδα για να την στε­λε­χώ­σουν και να πάρουν τις ευκαι­ρίες που πρέπει για να ανα­δεί­ξουν το ταλέντο τους.

Οι Ιππότες δια­θέ­τουν μία από τις καλύ­τε­ρες ομάδες του Εφη­βι­κού πρω­τα­θλή­μα­τος και αρκετοί ποδο­σφαι­ρι­στές αγω­νί­στη­καν στην πρώτη ομάδα, στη σεζόν που ολο­κλη­ρώ­θηκε.

Βλέ­πο­ντας οι άνθρω­ποι της ομάδας, ότι οι νεαροί αθλητές μπορούν να σταθούν στις τοπικές μας κατη­γο­ρίες, η απόφασή τους έγινε ακόμα πιο εύκολη.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τις ίδιες πλη­ρο­φο­ρίες και οι μετεγ­γρα­φές που θα γίνουν στους Ιππότες θα είναι στην ίδια λογική, δηλαδή, θα απο­κτη­θούν ταλα­ντού­χοι ποδο­σφαι­ρι­στές έως 17 χρονών για να αγω­νι­στούν στην Ανδρική ομάδα.

Τώρα όσον αφορά τους ποδο­σφαι­ρι­στές του υπάρ­χο­ντος ρόστερ, η διοί­κησή τους έχει ενη­με­ρώ­σει ότι όποιος θέλει να παρα­μεί­νει στην ομάδα, με μικρή οικο­νο­μική συμ­φω­νία, για να την βοη­θή­σει στη νέα σεζόν, είναι ευπρόσ­δε­κτος, ενώ όποιος δεν θέλει να συνε­χί­σει στις τάξεις της είναι ελεύ­θε­ρος να ανα­ζη­τή­σει τον επόμενο σταθμό της ποδο­σφαι­ρι­κής του καριέ­ρας.

Πάντως, ένα από τα σημα­ντι­κό­τερα θέματα που πρέπει να διευ­θε­τή­σουν οι Ιππότες για τη νέα σεζόν, αφορά την τεχνική τους ηγεσία.

Οι πλη­ρο­φο­ρίες, ανα­φέ­ρουν ότι ήδη έχει γίνει μία πρώτη κου­βέ­ντα με τον Λάκη Ζαχαρία, ωστόσο πολύ δύσκολα οι δύο πλευρές θα ανα­νε­ώ­σουν την συνερ­γα­σία τους.

Μέσα στο επόμενο χρονικό διά­στημα, θα γίνει νέα επαφή για να ξεκα­θα­ρί­σει το τοπίο, ωστόσο οι πλη­ρο­φο­ρίες της «δσπορ» ανα­φέ­ρουν ότι το δια­ζύ­γιο είναι αυτό που συγκε­ντρώ­νει τις περισ­σό­τε­ρες πιθα­νό­τη­τες.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.