Αθλητικά

ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟΙ… εκτελεστές!

…Ακόμη σκοράρει ο Κολοσσός τρίποντα στα Τρίκαλα! Με κονσέρτο από… πολυβόλα έμοιαζαν οι «θαλασσί» χθες στα… δυο στενά κερδίζοντας με 94-87 την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής για τη Basket League. Με 16/25 τρίποντα, η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη «σμπαράλιασε» στην κυριολεξία κάθε ίχνος για αμυντική προσπάθεια των Τρικάλων και πλέον βλέπει ακόμη πιο καθαρά την έκτη θέση στη regular season της Basket League. Μπορεί ο Κολοσσός να είχε οκτώ ριμπάουντ λιγότερα (31-23), μπορεί να είχε άποντο τον Αμερικανό Ντομινίκ Ουότερς, αλλά οι υπόλοιποι αθλητές έκαναν και με το παραπάνω τη δουλειά τους στα Τρίκαλα, πετυχαίνοντας (παρακαλώ…) 94 πόντους! Ο Ρόμπινσον πέτυχε πέντε τρίποντα, ο Μανωλόπουλος και ο Λίντεν από τρία, ο Σκοτ δύο και από ένα οι Λαρεντζάκης, Στεφανίδης και Τσάμης. Όλα αυτά με απλή στατιστική, σημαίνουν 16/25 τρίποντα, όπερ μεθερμηνευόμενο σε 64%! Και όλα αυτά σε εκτός έδρας αγώνα… Η περιφέρεια του Κολοσσού ήταν σε… εξωπραγματική μέρα και με τη βοήθεια του «κέρβερου» μέσα στη ρακέτα Σμιθ… έχετε την εικόνα του αγώνα στη θεσσαλική πόλη. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτερο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ήξεραν ότι έπρεπε να χτυπήσουν τα αδύναμα αμυντικά Τρίκαλα και με μία μεστή εμφάνιση έφυγαν νικητές από τα Τρίκαλα, επιστρέφοντας στις νίκες, μετά την ήττα με το… έτσι θέλω από την Α.Ε.Κ.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 18-20, 37-44 (ημ.), 58-66, 87-94
Διαιτητές: Φούφης- Σώμος- Γκούμας
ΤΡΙΚΑΛΑ (Φλεβαράκης): Ίνγκραμ 11(2), Νικολόπουλος, Τρέισι 6, Χάρις 12(2), Τσούπκοβιτς 24(3), Πάνος 6, Σπανός, Ματαλόν 6, Βαρυτιμιάδης, Αλεξάντερ 14, Χολ 8.
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Λυκογιάννης): Τολιόπουλος, Λαρεντζάκης 9(1), Ουότερς, Μανωλόπουλος 13(3), Σμιθ 14, Στεφανίδης 9(1), Λίντεν 11(3), Σκοτ 8(2), Τσάμης 5(1), Χάγκινς 6, Ρόμπινσον 19(5).
*Στα υπόλοιπα χθεσινά παιχνίδια σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Π.Α.Ο.Κ.- Απόλλων Πάτρας 68-46, Κ.Α.Ο. Δράμας- Πανελευσινιακός 76-61 και Ρέθυμνο- Α.Ε.Ν. Κηφισιάς 63-58

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου