ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αεροδιακομιδή 70χρονου από το Καστελόριζο στη Ρόδο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ελικοπτερο

Υπέ­στη συ­γκο­πι­κό επει­σό­διο – Το ελι­κό­πτε­ρο προ­σγειώ­θη­κε στο αε­ρο­δρό­μιο Μα­ρι­τσών Ρόδου σή­με­ρα το από­γευ­μα

Εκτά­κτως σε νο­σο­κο­μείο της Ρόδου με­τα­φέρ­θη­κε ένας 70χρο­νος από το Κα­στε­λό­ρι­ζο, ο οποί­ος υπέ­στη συ­γκο­πι­κό επει­σό­διο.

Η με­τα­φο­ρά του ηλι­κιω­μέ­νου πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε τις απο­γευ­μα­τι­νές ώρες σή­με­ρα, από το Κα­στε­λό­ρι­ζο, ύστε­ρα από αί­τη­μα του ΕΚΑΒ, με ελι­κό­πτε­ρο CH-47D (Σι­νούκ) της Αε­ρο­πο­ρί­ας Στρα­τού.

Το αί­τη­μα πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε στις 16:55 και τε­λι­κά το ελι­κό­πτε­ρο προ­σγειώ­θη­κε στο αε­ρο­δρό­μιο Μα­ρι­τσών Ρόδου στις 17:31, όπου έγινε η πα­ρα­λα­βή του ασθε­νούς.

protothema.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου 1 σχόλιο

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

  1. Ακρίτας

    Το Καστελλόριζο μας γράφεται με δύο λάμδα. Σας παρακαλούμε να μην γράφετε ποτέ λάθος
    το όνομα του νησιού μας. Ως δημοσιογράφοι, και μάλιστα Δωδεκανήσιοι θα
    έπρεπε να γνωρίζετε τη σωστή ορθογραφία.