ΕΙΔΗΣΕΙΣ

NYT: Αναταραχή στην τουριστική βιομηχανία της Ελλάδας από προεκλογικές τοποθετήσεις

news room 1 λεπτό ανάγνωση
τουρισμός

«Ανα­τα­ραχή στην του­ρι­στική βιο­μη­χα­νία της Ελλάδας από προ­ε­κλο­γι­κές τοπο­θε­τή­σεις», (Greece’s Tourism Industry Unsettled by Talk in Election Campaign), είναι ο τίτλος δημο­σιεύ­μα­τος της αμε­ρι­κα­νι­κής εφη­με­ρί­δας New York Times, που ανα­φέ­ρε­ται στις ιδιαι­τε­ρό­τη­τες της του­ρι­στι­κής βιο­μη­χα­νίας και τις επι­πτώ­σεις που μπορεί να έχει στον ελλη­νικό του­ρι­σμό η δια­φαι­νό­μενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ανερ­χό­με­νος αρι­στε­ρός συνα­σπι­σμός που προη­γεί­ται στις δημο­σκο­πή­σεις απε­χθά­νε­ται τις δια­κο­πές με ‘τα πάντα πληρωμένα’ (all inclusive), και έχει υπο­σχε­θεί να περιο­ρί­σει αυτού του είδους τις δια­κο­πές, γεγονός που δημιουρ­γεί εκνευ­ρι­σμό στην του­ρι­στική βιο­μη­χα­νία, η οποία είναι το μόνο λαμπρό σημείο στην αναι­μική ελλη­νική οικο­νο­μία», σημειώ­νει, μεταξύ άλλων, το δημο­σί­ευμα.

«Ο Αλέξης Τσίπρας έχει κάνει μια σειρά από εμπρη­στι­κές δια­κη­ρύ­ξεις, όπως τη μη τήρηση των όρων του οικο­νο­μι­κού πακέτου διά­σω­σης της Ελλάδας, κάτι που θα μπο­ρούσε να επι­φέ­ρει θανά­σιμο χτύπημα στην παρα­μονή της Ελλάδας στην ευρω­ζώνη. Η ελλη­νική του­ρι­στική βιο­μη­χα­νία, πιθανόν να μην βγει αλώβητη, ανε­ξάρ­τητα του απο­τε­λέ­σμα­τος των εκλογών».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.