ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κοντά στους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΡ ο υποψήφιος Βουλευτής Σ. Δράκος

news room 1 λεπτό ανάγνωση
περιοδεία Δράκος

Στα γραφεία της Δημο­τι­κής Επι­χεί­ρη­σης Ύδρευ­σης και Απο­χέ­τευ­σης Ρόδου (ΔΕΥΑΡ), βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Διδά­κτωρ Πολι­τι­κός Μηχα­νι­κός του ΑΠΘ και υπο­ψή­φιος Βου­λευ­τής Δωδε­κα­νή­σου με τη Νέα Δημο­κρα­τία Στέ­φα­νος Δράκος, προ­κει­μέ­νου να συνα­ντη­θεί, τόσο με τη διοί­κηση της Επι­χεί­ρη­σης, όσο και με τους εργα­ζό­με­νους.

Στο πλαίσιο της επί­σκε­ψής του στη ΔΕΥΑΡ, συνο­μί­λησε με τον πρόεδρο της Επι­χεί­ρη­σης Δημήτρη Τσίκκη, ο οποίος τον ενη­μέ­ρωσε για την προ­σπά­θεια που κατα­βάλ­λε­ται ώστε να αντι­με­τω­πι­στούν παθο­γέ­νειες του παρελ­θό­ντος.

Ο υπο­ψή­φιος Βου­λευ­τής Στέ­φα­νος Δράκος, είχε πολύωρη επαφή και με τους ανθρώ­πους που αγω­νί­ζο­νται καθη­με­ρινά προ­κει­μέ­νου να εξα­σφα­λι­στεί η υδρο­δό­τηση της Ρόδου, τυγ­χά­νο­ντας ιδιαί­τερα ζεστής αντι­με­τώ­πι­σης. Άλλωστε ο ίδιος στέ­κε­ται δια­χρο­νικά στο πλευρό τους, σε ότι αφορά στην αποφυγή του κιν­δύ­νου απο­μα­κρύν­σεών τους από την εργασία τους, εξαι­τίας καταγ­γε­λιών που έχουν υπο­βλη­θεί και αφορούν σε δια­δι­κα­σίες που ακο­λου­θή­θη­καν προ­γε­νέ­στερα έτη.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.