Τοπικές Ειδήσεις

Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα του Προέδρου του Περιφερειακού Φυτωρίου Μιχαήλ Εμμ. Λουλού

Μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά φεύγει, η οποία πέρα από την πικρή γεύση της δοκιμασίας με τον κορωναϊό, μας έμαθε να εκτιμάμε και πράγματα που συνήθως τα θεωρούσαμε δεδομένα. Την υγεία μας, την οικογένεια μας, τους συγγενείς, τους φίλους μας.

Η πανδημία, επέβαλλε νέους τρόπους στην καθημερινότητα και στη ζωής μας.

Βρεθήκαμε αντιμέτωποι με προκλήσεις τις οποίες η περιφερειακή αρχή κατάφερε να αντιμετωπίσει δρώντας κυρίως με σύνεση και υπευθυνότητα.

Έχοντας απόλυτη συναίσθηση της κατάστασης και τη σκέψη μας στραμμένη στον κάθε αδύναμο συμπολίτη μας, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ.Γεώργιος Χατζημάρκος ανέλαβε πρωτοβουλίες, έκανε παρεμβάσεις, υλοποίησε σημαντικά έργα και προχώρησε σε διεκδικήσεις, προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητα των νησιωτών και να δώσει περαιτέρω αναπτυξιακή προοπτική στον τόπο μας.

Επίσης δρομολογήθηκαν σημαντικά έργα για τα επόμενα χρόνια, αρκετά εκ των οποίων θα δούμε να υλοποιούνται με το ξεκίνημα του νέου έτους.

Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα του Προέδρου του Περιφερειακού Φυτωρίου Μιχαήλ Εμμ. Λουλού

Μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά φεύγει, η οποία πέρα από την πικρή γεύση της δοκιμασίας με τον κορωνοϊό, μας έμαθε να εκτιμάμε και πράγματα που συνήθως τα θεωρούσαμε δεδομένα. Την υγεία μας, την οικογένεια μας, τους συγγενείς, τους φίλους μας.

Η πανδημία, επέβαλλε νέους τρόπους στην καθημερινότητα και στη ζωής μας.

Βρεθήκαμε αντιμέτωποι με προκλήσεις τις οποίες η περιφερειακή αρχή κατάφερε να αντιμετωπίσει δρώντας κυρίως με σύνεση και υπευθυνότητα.

Έχοντας απόλυτη συναίσθηση της κατάστασης και τη σκέψη μας στραμμένη στον κάθε αδύναμο συμπολίτη μας, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ.Γεώργιος Χατζημάρκος ανέλαβε πρωτοβουλίες, έκανε παρεμβάσεις, υλοποίησε σημαντικά έργα και προχώρησε σε διεκδικήσεις, προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητα των νησιωτών και να δώσει περαιτέρω αναπτυξιακή προοπτική στον τόπο μας. Επίσης δρομολογήθηκαν σημαντικά έργα για τα επόμενα χρόνια, αρκετά εκ των οποίων θα δούμε να υλοποιούνται με το ξεκίνημα του νέου έτους.

Υποδεχόμαστε το 2022 με περισσότερη αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνάμεις μας και με μεγαλύτερη ενθάρρυνση, ελπίδα και αισιοδοξία.

Μαζί με τις ευχές μου για πραγμάτωση κάθε προσωπικού στόχου, σε κάθε μία και σε κάθε έναν ξεχωριστά, εύχομαι το 2022 ν’ αποδειχθεί έτος δημιουργίας, ανάπτυξης και προόδου για ολόκληρο τον κόσμο, τη χώρα μας και φυσικά για τα Νησιά μας.

Προχωράμε όλοι μαζί, ενωμένοι, μπροστά. Έχουμε το σχέδιο, το όραμα και τη δύναμη να τα καταφέρουμε!

Χρόνια Πολλά με υγεία και ευτυχία σε όλες και όλους. Καλή Χρονιά !

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου