Αθλητικά

Δωδεκάνησος για… πάντα!

Τον απολογισμό του 2015 και τους στόχους του 2016 ανέλυσαν στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου τα μέλη της οικογένειας του Γ.Σ. Δωδεκάνησος. Ο πρόεδρος του συλλόγου και περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Κάλλιστος Διακογεωργίου, ο προπονητής Μανώλης Ευσταθίου και οι αθλητές Χρήστος Μιχαήλου, Βαλάντης Παππάς, Ατνάν Χαμαντί και Ανδρέας Λουκάς, μίλησαν για την ομάδα μας. Μάλιστα για τη σπουδαία συνεργασία που θα προκύψει μίλησαν η υπεύθυνη της εταιρείας marketing και δημοσίων σχέσεων HighLight Φαίδρα Σπανού και η πρόεδρος του ομίλου Inner Wheel Μαρία Νικολιδάκη. Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου.
ΜΑΝΩΛΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ): «Θέλω αρχικά να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Για καλή μας τύχη φέτος δεν είχαμε πολλούς τραυματισμούς, κάτι που έκανε και πιο εύκολο το δικό μου έργο. Από την αρχή της χρονιάς, ο στόχος μας ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με τους αθλητές, με το συνεργάτη μου Βαγγέλη Χατζηαντωνίου και με τη διοίκηση είχαμε μία άριστη συνεργασία. Είμαστε ευτυχισμένοι γιατί έχουμε δίπλα στην ομάδα, ανθρώπους που την αγαπάνε πραγματικά. Από την πρώτη στιγμή μου η συνεργασία μου με τη διοίκηση και με τον πρόεδρο κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου ήταν άριστη και τους ευχαριστώ πολύ. Για τρία χρόνια αυτή η ομάδα είναι αήττητη και εύχομαι να συνεχιστεί αυτή η άριστη συνεργασία».
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛΟΥ (ΑΘΛΗΤΗΣ): «Μία ακόμη χρονιά ήταν επιτυχημένη για μας. Τα καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Έγινε μία μεγάλη προσπάθεια από τους ανθρώπους που είναι στην ομάδα και τους αξίζουν συγχαρητήρια όπως και στους συμπαίκτες μου, αλλά και στον κόσμο που είναι δίπλα μας. Θέλει δύναμη για να κάνεις κάτι τέτοιο. Δεν είναι όμως μόνο οι παίκτες που αγωνίζονται αλλά κι αυτοί που τρέχουν για μας. Για παράδειγμα, για να γίνει ένα ταξίδι χρειάζεται μεγάλη διαδικασία από πολλά άτομα. Πιστεύω ότι αξίζει η στήριξη στα άτομα με αναπηρία, γιατί είναι πιο δύσκολο να βρεθούν δουλειές γι’ αυτά. Εύχομαι χρόνια πολλά και καλά με υγεία και χαρά σε όλο τον κόσμο».
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΠΑΠΠΑΣ (ΑΘΛΗΤΗΣ): «Για άλλη μία φορά πήραμε το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι είμαστε μακράν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε έτσι και να ενταχθούν στην ομάδα νέα παιδιά, όπως ο Ανδρέας».
ΑΤΝΑΝ ΧΑΜΑΝΤΙ (ΑΘΛΗΤΗΣ): «Για μας η δουλειά θα συνεχιστεί, αφού μόνο έτσι μπορούμε να έχουμε καλά αποτελέσματα. Καταφέραμε να είμαστε στην κορυφή και θέλουμε να διατηρηθούμε εκεί».
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΥΚΑΣ (ΑΘΛΗΤΗΣ): «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου για όλες αυτές τις όμορφες στιγμές. Μακάρι και το 2016 να έχουμε ανάλογες στιγμές».
ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ): «Να σας καλωσορίσω με τη σειρά μου και να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Πριν από τρία χρόνια είχα μία πρόσκληση και ταυτόχρονα μία πρόκληση από την ομάδα που αγωνιζόταν από το 2000 στο πρωτάθλημα Ελλάδας μπάσκετ με καρότσι. Τα παιδιά είχαν φτάσει σε σημείο τέτοιο να είναι μόνα τους και χωρίς να έχουν κανένα δίπλα τους. Την πρόσκληση αυτή τη σκέφτηκα αφού έπρεπε να δω αν είχα τη δύναμη και το κουράγιο να υπηρετήσω αυτά τα παιδιά, τα οποία έχουν ανάγκη από αθλητισμό, από φιλία, από παρέα και διερωτήθηκα μέσα μου τι θα έπρεπε να κάνω. Αποφάσισα λοιπόν να είμαι δίπλα τους για να τους δώσω μία χαρά και μία ανακούφιση, ότι υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται γι’ αυτή την ομάδα. Η ιδέα λοιπόν αυτή έγινε οικογένεια και μετά ομάδα. Είναι χαρά και ευτυχία μαζί να ασχολείσαι με τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος. Παίρνουμε αήττητοι τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα και θα πρέπει να πω ότι τα παιδιά με έδωσαν αυτή τη χαρά και τη ψυχολογία για να υπηρετούμε αυτή την ομάδα.
Το έργο αυτό δεν έγινε μόνο του, ούτε επίσης μόνο από μένα αλλά από μία ομάδα ανθρώπων, που έχουμε ενώσει τις δυνάμεις μας. Η διοίκηση ανταποκρίθηκε σε δύσκολες καταστάσεις και καταφέραμε να κάνουμε πρώτη την ομάδα. Το έργο μας όμως δεν είναι μόνο είναι οι τίτλοι. Φέραμε νέα παιδιά στον Γ.Σ. Δωδεκάνησος, όπως τον Ανδρέα Λουκά. Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόση χαρά μας έχει δώσει ο Ανδρέας. Έχουμε κορίτσι στην ομάδα μας, την Ειρήνη Πλαγγέτη και ήδη έχουν γραφτεί 10 νέα παιδιά, που θα αρχίσουν να αθλούνται. Σημαντικό ρόλο σ’ αυτό έχει παίξει και ο δάσκαλος Μανώλης Λουκάς που συμβάλλει στην προσπάθεια μας. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Μανώλη Ευσταθίου και τον Βαγγέλη Χατζηαντωνίου, ενώ δεν θα ήθελα να παραλείψω και τους προηγούμενους προπονητές μας, όπως ήταν ο Γιώργος Χατζηκαλημέρης και Αντώνης Μαρκάκης. Η ομάδα μας κατάφερε να παίξει στην Ευρώπη και να πάει στην Τουρκία, όπου εκεί καταλάβαμε για τα καλά ότι το μπάσκετ με καρότσι εκτός Ελλάδας είναι πολλά χρόνια μπροστά. Είδαμε πως λειτουργούν σε επαγγελματικό επίπεδο και πήραμε μαθήματα, που μας βοήθησαν να γινόμαστε καλύτεροι εντός συνόρων. Η ομάδα είναι ανίκητη στην Ελλάδα και ο απόηχος των επιτυχιών μας έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα. Εγώ απ’ την πλευρά μου δεν θα κάνω παράπονα. Εγώ λοιπόν λέω ότι η ομάδα είναι εδώ, εμείς είμαστε εδώ. Όποιος θέλει μπορεί να μας χτυπήσει την πόρτα. Τη νέα χρονιά θέλουμε να κάνουμε την υπέρβαση και μαζί με όλους τους συνεργάτες και τις συνεργάτιδες μας να στηρίξουμε την ομάδα με κάθε τρόπο.
Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο γιατί παίρνοντας τα τρόπαια δίνουμε κίνητρο σε όλους. Παρακαλώ όλους τους γονείς μηδενός εξαιρουμένου να έρθουν σε επαφή με μας και να φέρουν τα παιδιά στο γήπεδο. Εμείς θα τους αγκαλιάσουμε, όπως κάνουμε πάντα. Όταν τελείωσε τοε πρωτάθλημα σκεφτήκαμε το αν θα συνεχίσουμε, αλλά θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ. Υπάρχουν πολλές δυσκολίες και ιδιαιτερότητες. Αξίζουν πολλά συγχαρητήριο σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές. Θέλουμε τη στήριξη απ’ όλα τα Μ.Μ.Ε. Όλοι στη ζωή μας πρέπει να προσέχουμε. Η Φαίδρα μας συγκίνησε όλους. Η βοήθεια και η προσφορά της είναι μεγάλη και μας δίνει δύναμη. Εμείς ελέγχουμε τη ζωή μας, αρκεί να προσέχουμε. Θέλω να τονίσω ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ήταν δίπλα μας, όπως και ο Δήμος Ρόδου μέσω του προέδρου του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. κ. Αϊβάζη. Σημαντική ήταν και η στήριξη από το Επιμελητήριο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό του Βενετοκλείου. Οι άνθρωποι μας εξυπηρετούν καθημερινά και χωρίς αυτούς δεν θα πηγαίναμε μπροστά. Έχουν νιώσει δική τους την ομάδα και είναι ένα σημαντικό κομμάτι. Επίσης θέλω να συμπαρασταθώ στον Μανώλη Ευσταθίου για τις δύσκολες στιγμές που περνάει με τους γονείς τους. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Εύχομαι και ελπίζω το 2016 να δούμε κάτι ξεχωριστό και κάτι διαφορετικό.
ΦΑΙΔΡΑ ΣΠΑΝΟΥ (ΕΤΑΙΡΕΙΑ MARKETING HIGHLIGHT): «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου για την παρουσία και να σας συγχαρώ για τις επιτυχίες. Αισθάνομαι μεγάλη συγκίνηση που εδώ και λίγο καιρό η εταιρεία μου αποτελεί μέλος αυτής της τόσο σημαντικής οικογένειας του Γ.Σ. Δωδεκάνησος, που αποτελεί μία από τις λίγες ομάδες με διπλό ρόλο, αθλητικό και κοινωνικό. Και στους δύο μάλιστα έχει πετύχει τα μέγιστα. Για το 2016 θα στοχεύσουμε στα εξής: Την ενίσχυση της επικοινωνιακής πολιτικής, την αύξηση των μελών του συλλόγου, την οικονομική ενίσχυση της ομάδας και τη διεύρυνση και ανάδειξη του κοινωνικού της ρόλου. Είναι πολύ σημαντικό να γίνει σε όλη την κοινωνία, γνωστή η δυνατότητα που δίνει ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος σε νέους και νέες για ζωή. Γι’ αυτό καλώ όλο τον κόσμο να έρθει στο κιόσκι που θα στήσουμε την παραμονή της πρωτοχρονιάς στη Γρηγορίου Λαμπράκη κοντά στο Gran Café. Ελάτε να γνωριστούμε, να γίνετε μέλη του συλλόγου ή αν θέλετε ή να αγοράσετε λαχνό αξίας 2 ευρώ. Πάνω από 60 δώρα θα κληρωθούν την 1η Φεβρουαρίου στην κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου. Η ζωή προχωράει με όποια δύναμη διαθέτει, της ψυχής, της καρδιάς, του μυαλού. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους».
ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ INNER WHEEL): «Ο όμιλος Inner Wheel Ρόδου αποτελεί μέλος του μεγαλύτερου διεθνούς γυναικείου συστήματος. Στη Ρόδο έχει διαγράψει μία πορεία 48 χρόνων ανιδιοτελούς αλλά και διακριτικής προσφοράς στο συνάνθρωπο μας. Η ολομέλεια του ομίλου μας δεν χρειάστηκε παραπάνω από λίγα δευτερόλεπτα για να αποφασίσει να συμπορευτεί με τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος. Όλη η κοινωνία θα πρέπει να αγκαλιάσει το τόσο σημαντικό τους έργο. Ο όμιλος μας ήδη οργανώνει ένα πρόγραμμα με τη συνεργασία ειδικών, όπως ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών και γιατρών προκειμένου να προσεγγίσουμε νέους και νέες με αναπηρία και να καταφέρουμε να οδηγηθούν έξω από το σπίτι και να καταλάβουν ότι η ζωή δεν σταματάει αλλά προχωράει στο δρόμο που μας έδειξε ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος με τη διοίκηση του, αλλά κυρίως με τους εξαιρετικούς παίκτες που με την καθοδήγηση τους ελπίζω να τα καταφέρουμε. Καλώ κι εγώ με τη σειρά μου όλο τον κόσμο να περάσει από το κιόσκι που στήνουμε σήμερα στη Γρηγορίου Λαμπράκη κοντά στο Gran Café. Ελάτε να γνωριστούμε, να γίνετε μέλη του Γ.Σ. Δωδεκάνησος αν θέλετε ή να αγοράσετε λαχνό αξίας 2 ευρώ. Πάνω από 60 δώρα θα κληρωθούν στην κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου. Εύχομαι χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όπλο τον κόσμο».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου