ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εποχικός πυροσβέστης απειλούσε να αυτοκτονήσει στο υπ. Πολιτικής Προστασίας

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΕΠΟΧΙΚΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ

Οι επο­χι­κοί πυ­ρο­σβέ­στες αντι­δρούν στη μη ανα­νέ­ω­ση των συμ­βά­σε­ών τους και ζη­τούν να προ­σλη­φθούν προ­κει­μέ­νου να κα­λυ­φθεί μέρος από τα 4.000 κενά που υπάρ­χουν στην Πυ­ρο­σβε­στι­κή

Ανα­στά­τω­ση προ­κλή­θη­κε λίγο μετά τις 19:00 στο κτί­ριο του υπουρ­γείο Πο­λι­τι­κής Προ­στα­σί­ας, το οποίο τις τε­λευ­ταί­ες ώρες έχουν κα­τα­λά­βει επο­χι­κοί πυ­ρο­σβέ­στες. Ο επο­χι­κός πυ­ρο­σβέ­στης ζη­τού­σε να απο­χω­ρή­σουν τα ΜΑΤ και να έρθει ο υπουρ­γός Βα­σί­λης Κι­κί­λιας.

Οι επο­χι­κοί πυ­ρο­σβέ­στες αντι­δρούν στη μη ανα­νέ­ω­ση των συμ­βά­σε­ών τους και ζη­τούν να προ­σλη­φθούν προ­κει­μέ­νου να κα­λυ­φθεί μέρος από τα 4.000 κενά που υπάρ­χουν στην Πυ­ρο­σβε­στι­κή, σύμ­φω­να με όσα ανα­φέ­ρουν.

Από νωρίς οι επο­χι­κοί έλε­γαν ότι θα πα­ρα­μεί­νουν στο υπουρ­γείο μέχρι αύριο αν δεν ικα­νο­ποι­η­θούν τα αι­τή­μα­τά τους, ενώ ορι­σμέ­νοι έστη­σαν και αντί­σκη­να για να πε­ρά­σουν τη νύχτα.

Πηγή: tovima.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.