ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ποδηλατοβόλτα της 4ης Historica!

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
HISTORICA ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ
Μέγεθος γραμμάτων

Με την κλα­σι­κή πο­δη­λα­το­βόλ­τα μέχρι τα Μα­ρι­τσά και με την επι­στρο­φή στην πλα­τεία Ελευ­θε­ρί­ας, ολο­κλη­ρώ­θη­κε χθες η 4η Historica, που στέ­φθη­κε και φέτος με από­λυ­τη επι­τυ­χία. Στην πολύ όμορ­φη δια­δρο­μή μέχρι τα Μα­ρι­τσά, οι ανα­μνή­σεις ξα­να­γύ­ρι­σαν, αφού τα αξε­σουάρ πε­ρα­σμέ­νων δε­κα­ε­τιών, τα παλιά ατσά­λι­να πο­δή­λα­τα και οι εμ­φα­νί­σεις πε­ρα­σμέ­νων δε­κα­ε­τιών προ­κά­λε­σαν το εν­δια­φέ­ρον του κό­σμου σε μία ξε­χω­ρι­στή εκ­δή­λω­ση, που γύ­ρι­σε τα ρο­λό­για πολλά χρό­νια πίσω. Στα Μα­ρι­τσά οι πο­δη­λά­τες έτυ­χαν θερ­μής υπο­δο­χής και φι­λο­ξε­νί­ας από τα μέλη του πο­λι­τι­στι­κού συλ­λό­γου «Κε­ρω­νιά­της» και του συλ­λό­γου γυ­ναι­κών, οι οποί­οι με πα­ρα­δο­σια­κά εδέ­σμα­τα, διά­θε­σή και χορό, υπο­δέ­χθη­καν τους συμ­με­τέ­χο­ντες για μία ακόμη χρο­νιά. Οι διορ­γα­νω­τές του Πο­δη­λα­τι­κού Ομί­λου Ιβί­σκος ευ­χα­ρι­στούν θερμά τον «Κε­ρω­νιά­τη» και το σύλ­λο­γο γυ­ναι­κών Μα­ρι­τσών για την άρι­στη υπο­δο­χή και φι­λο­ξε­νία.

Αξί­ζει να ση­μειω­θεί ότι από σή­με­ρα μέχρι και τις 2 Νο­εμ­βρί­ου η έκ­θε­ση του πα­λιού και ατσά­λι­νου πο­δη­λά­του έχει με­τα­φερ­θεί από το Μου­σείο Νε­ο­ελ­λη­νι­κής τέ­χνης στις Πηγές Καλ­λι­θέ­ας, όπου θα την επι­σκε­φτούν πε­ρισ­σό­τε­ρα από 700 παι­διά, από δη­μο­τι­κά σχο­λεία και Γυ­μνά­σια των γύρω πε­ριο­χών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.