Στη σύλληψη 45χρονου ημεδαπού, προέβησαν μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Καλύμνου, στον λιμένα Καλύμνου.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, εντοπίστηκε ο ανωτέρω 45χρονος να κατέχει, άνευ συνταγογράφησης:
– δυο (02) συσκευασίες “ΧΑΝΑΧ” 02mg, συνολικά με 56 δισκία.
– δυο (02) συσκευασίες “HIPNOSEDON” 01mg, συνολικά με 57 δισκία.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ τα ανωτέρω δισκία κατασχέθηκαν και πρόκειται να αποσταλούν στην Χημική Υπηρεσία Ρόδου.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.