Με ανακοίνωση που εξέδωσε στο προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα, ενημέρωσε για τις αποφάσεις που πήρε στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου που έγινε την Τρίτη.
Αναλυτικά:
«Στο χθεσινό (σ.σ. Τρίτη) Δ.Σ. του Συνδέσμου μας συζητήθηκαν τα εξής:
Πρώτον: Το ταξίδι μας στον Πειραιά και το φιλικό με την ομάδα των Βετεράνων της Προοδευτικής!
Βγάλαμε το κοστολόγιο για κάθε μέλος της αποστολής το οποίο κόστος θα οριστικοποιηθεί την επόμενη Δευτέρα, με το πέρας των ενεργειών του αντιπροέδρου μας Μανώλη Κώτη που έχει αναλάβει το οικονομικό μέρος της αποστολής.
Ο Γιάννης Χαλκιάς ενημέρωσε τον πρόεδρο Μιχάλη Δράκο και το υπόλοιπο συμβούλιο για τις τηλεφωνικές επαφές που είχε με τον νέο πρόεδρο της Προοδευτικής Κώστα Βαφειάδη και τον ταμία Αλέκο Νταβέλη.
Είναι γνωστό το ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή μας και γενικά έχουν μελετηθεί όλες οι λεπτομέρειες του ταξιδιού το οποίο θα γίνει ακτοπλοϊκώς με την “BLUE STAR FERRIES” , η οποία μας προσφέρει 50% έκπτωση σε όλα τα μέλη της αποστολής και την ευχαριστούμε πολύ.
Την επόμενη δε Τρίτη θα γνωρίζουμε επακριβώς τον αριθμό των μελών της αποστολής μας στον Πειραιά.
Δεύτερον: Έγινε πρόταση από τον Γιάννη Χαλκιά για να γίνει “Αδελφοποίηση” του Συνδέσμου μας με τον “ΔΑΟ Αργοναύτης” σε επίπεδο Βετεράνων.
Η πρόταση έγινε δεκτή απ’ όλους και με την ευκαιρία της παρουσίας μας στον Πειραιά θα γίνει πράξη και η “Αδελφοποίηση”.
Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Αργοναύτης είναι Δωδεκανησιακό Σωματείο ! Έχει Ιδρυθεί από Καρπάθιους , Συμιακούς και άλλους πατριώτες το 1924 στον Πειραιά !
Ήδη ο Γιάννης Χαλκιάς έχει έρθει σε επαφή με τον τ. πρόεδρο των Παλαιμάχων του Αργοναύτη Γιώργο Καλαφατά για την προετοιμασία και τον προγραμματισμό και αυτής της εκδήλωσης !
Τρίτον: Τόσο ο πρόεδρος Μιχάλης Δράκος όσο και γραμματέας Ηλίας Βασιλαράκης, μας ενημέρωσαν για τα φιλικά με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ, αντίστοιχα. Είναι σε επαφή και οι δύο με τα δύο σωματεία και τους εκπροσώπους τους αλλά ακόμη υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι την διεξαγωγή των δύο φιλικών».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ