Ξεκίνησε και υλοποιείται με γοργούς ρυθμούς το έργο εκτέλεσης εργασιών για την ανακατασκευή παλαιών και κατασκευή νέων πεζοδρομίων στην πόλη της Ρόδου, με κύριο στόχο τη διασφάλιση της ομαλής κυκλοφορίας των πεζών. Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη παρεμβάσεις ανακατασκευής πεζοδρομίου, δικτύου ηλεκτροφωτισμού και αντικατάστασης ιστών και φωτιστικών σωμάτων σε τμήμα της οδού Θεμ. Σοφούλη (Διαγοριδών έως Παλαιολόγου).
Με την ολοκλήρωση της παρέμβασης στη Θεμ. Σοφούλη θα ακολουθήσει η οδός Αθηνών (Τσαβαρή έως Παπαδιαμάντη), η περιοχή του Νεοχωρίου στην οδό Γρίβα (Απολλωνίου Ροδίου έως 28ης Οκτωβρίου) και Λέοντος (Μανδηλαρά έως Δηλημπεράκη), καθώς και η οδός Βύρωνος (Ξάνθου έως Καναδά).
Πρόκειται για εργολαβία συνολικού προϋπολογισμού 330.000 ευρώ, του οποίου η χρηματοδότηση γίνεται από ιδίους πόρους του δήμου Ρόδου.
Ο Δήμος Ρόδου παρακαλεί τους οδηγούς και τους πεζούς για την προσοχή τους και την ανοχή τους, αφού πρόκειται για έργα απαραίτητα, η ολοκλήρωση των οποίων θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής στην πόλη μας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ