“Δεν προήλθα από τον κομματικό σωλήνα . Είμαι ένας από σας και πιστεύω ότι έχω δικαίωμα να διεκδικώ τη θέση του προέδρου στη ΝΔ”.
Αυτό υπογράμμισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του στο ξενοδοχείο ,Menditeranean ο υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της ΝΔ κ. Άδωνις Γεωργιάδης.
Την ομιλία του κ. Αδωνι Γεωργιάδη παρακολούθησαν ο βουλευτής κ. Μάνος Κόνσολας η πολιτευτής κ. Μίκα Ιατρίδη η πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Νατάσα Βενετοκλή,ο πρόεδρος της ΕΞΡ κ. Αντώνης Καμπουράκης , ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Νίκος Μπόνης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου κ. Ευάγγελος Μανδρακός, ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Σίμος Παρασκευάς , ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου κ. Αντώνης Γιαννικουρής ο εντεταλμένος
δημοτικός σύμβουλος κ. Σ Κυριαζής και πολλοί άλλοι .
.Ο κ. Γεωργιάδης ξεκίνησε την ομιλία του υπογραμμίζοντας πως η ΝΔ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να βγάλει τη χώρα από τη μιζέρια.
“Φοβάμαι ότι τα χειρότερα είναι μπροστά μας γιατί ο κ. Τσίπρας λύσαξε να πάρει την καρέκλα. Χωρίς σχέδιο ήταν όμως. Προξένησε ζημιά στη χώρα αφού έχασε χρόνο . Πρέπει να βγούμε στο δρόμο . Όλα όσα έλεγε η ΝΔ έγιναν πράξη. Αυτό που ζούμε είναι στα όρια του παραλόγου. Έχουμε ευθύνη να γυρίσουμε τον κόσμο στη ΝΔ. Ο τόπος δεν έχει άλλη ελπίδα”, τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.
Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε πως στη χώρα κυριαρχεί η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς και τόνισε εκείνος μπορεί να την σπάσει.
“Εδώ και αρκετά χρόνια επιβλήθηκε η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς. Αν δεν την σπάσουμε δεν θα αλλάξει κάτι”, τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στην πολεμική που δέχθηκε επειδή καυτηρίασε τον τρόπο διοργάνωσης μιας εκδήλωσης για την τρομοκρατία.
” Δικαιώματα έχουν αυτοί που καίνε τις περιουσίες των άλλων και οι άλλοι “, τόνισε ο κ. Γεωργιάδης
“Πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε με θάρρος. Έχω μάθει να μη φοβάμαι την αριστερά. Αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι στη ΝΔ”, δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε πως ήρθε η ώρα να ενεργοποιηθούν τα θετικά στοιχεία του ελληνικού λαού.
” Εδώ και καιρό προσπαθώ να καταλάβω πως οι Ροδίτες ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ. Ή εξήγηση είναι ότι είστε απόγονοι των αρχαίων Ροδίων “, τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.
Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στις ανεπιτυχείς προσπάθειες που έγιναν από την τρόικα για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστές του ΦΠΑ επί θητείας της ΝΔ.
“Ουδείς κατάλαβε τι ευνοούσε ο κ. Τσίπρας όταν εννοούσε ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα μετά τη δέσμευση για διατήρηση του ειδικού καθεστώτος ΦΠΑ. Μόνο εσείς στην εφημερίδα ” δ” το καταλάβατε και είχατε κάνει ωραίο πρωτοσέλιδο για το θέμα “, είπε από του βήματος απευθυνόμενος στον κ. Βασίλη Αθανασίου ο κ. Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στο αποτέλεσμα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.
” Δεν μπορεί να μη μας πιστεύει ο κόσμος. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας δώσει την ευκαιρία να νικήσουμε ιδεολογικά την Αριστερά “, τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην ανάγκη ανανέωσης του κόμματος και στο ρόλο που θα πρέπει να διαδραματίζουν οι νομαρχιακές επιτροπές.
” Πουλάνε παραγοντισμό στην Αθήνα και αφήνουν τις νομαρχιακές απέξω. Πρέπει να έχουν ρόλο οι οργανώσεις . Αυτό θέλω να κάνω και ξέρετε καλά πως θα το κάνω “, υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης.
“Διεκδικώ την ψήφο σας. Δεν φθάνει μόνο αυτό. Πρέπει την επόμενη των εκλογών να είμαστε όλοι ενωμένοι”, είπε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε πως οι βουλευτές θα πρέπει να κρατήσουν απόσταση από τις διαδικασίες.
” Είμαι παρουσία αναπάντεχη. Δεν προήλθα από τον κομματικό σωλήνα. Είμαι όμως ένας από σας. Πιστεύω πως έχω το δικαίωμα να διεκδικώ τη θέση του προέδρου του κόμματος”, είπε ο κ. Γεωργιάδης που αναφέρθηκε στις νοοτροπίες που επικρατούσαν στο πολιτικό σύστημα .
Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στη χώρα επειδή δεν έγιναν εγκαίρως οι μεταρρυθμίσεις που έπρεπε .
“Δεν θέλουμε δειλούς αλλά θαραλέους πολιτικούς. Διαφορετικά θα χάσουμε τα παιδιά μας γιατί θα φύγουν στο εξωτερικό”, τόνισε ο κ. Γεωργιάδης που αναφέρθηκε στα βήματα που έγιναν επί θητείας του κ. Α Σαμαρά.
“Πρέπει να είστε περήφανοι για την κυβέρνηση της ΝΔ. Όταν έπεσε ουδείς μιλούσε για grexit . Τα ποσοστά της ανεργίας είχαν μειωθεί.
Είμαι υπερήφανος που υπήρξα υπουργός στην κυβέρνηση του κ. Α Σαμαρά. Θα δώσουμε τη μάχη και θα κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο”, τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.
Σε ερώτηση αν θα εξοστρακίσει τα βαρίδια από τη ΝΔ ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε:
“Άπαντες θα αξιολογηθούν από την αρχή. Οποίος το βλέπει ως πάρεργο δεν μπορεί να είναι μέλος της ομάδας”.
Ο κ. Γεωργιάδης εξήγησε και τους λόγους για τους οποίους εντάχθηκε στο ΛΑΟΣ.”Τότε άσκησα κριτική στη ΝΔ. Να μη σας απασχολεί αυτό . Σκεφτείτε τις συνέπειες από την κριτική που ασκούν κάποιοι εντός της ΝΔ” , δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.
Απαντώντας σε ερωτήματα δήλωσε ότι καλώς αποφάσισε ο κ. Μεϊμάρακης να γίνουν τώρα οι εκλογές.
” Κανονικά θα έπρεπε να γίνει πρώτα το συνέδριο και μετά οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στη ΝΔ Στην Ελλάδα όμως τα κάνουμε όλα ανάποδα “, τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.
Αναφέρθηκε όμως και στην πιθανότητα να γίνει
ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων προέδρων .
“Δεν πρέπει τα στελέχη να ακούσουν τους υποψηφίους. Μόνο κέρδος θα έχει η ΝΔ από το ντιμπέιτ. Δεν κινδυνεύει η ενότητα αλλά η προκοπή της ΝΔ. Προηγμένη εσωκομματική δημοκρατία χρειάζεται. Ακόμη και αν χάσω θα είμαι ο πιο πιστός στρατιώτης”, είπε ο κ. Γεωργιάδης.
Σε ερώτηση για το οικονομικό πρόβλημα της ΝΔ ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε :
“Μιλάμε για 200 εκατομμύρια. Χρέος που δεν μπορεί ναν πληρωθεί είναι σαν να μην υπάρχει. Πρέπει να βρεθούν άλλες λύσεις. Με θάρρος και δημόσια θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα” .
Ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε πως δεν θέλει τη ΝΔ νωθρή.
“Εγώ δεν θα κάνω νωθρή τη ΝΔ. Θα κατεβάσω τον κόσμο στους δρόμους για να κάνουμε σκληρή κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ. Θα τελειώσουν οι παθογένειες της παρακμής αν στραφούμε όλοι κατά του ΣΥΡΙΖΑ”, τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Φωτορεπορτάζ:

Ένα σχόλιο στο Αντίπαλος μας πρέπει να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ – Δεν θέλω τη ΝΔ νωθρή

  1. Avatar Ο/Η Anagnostis λέει:

    ο Αδωνης ειναι μακραν ο ικανοτερος !

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ