Ειδήσεις

Συνάντηση αντιπροσωπείας αλιέων από τα Δωδεκάνησα με τον κ. Δ. Κρεμαστινό και Ευαγ. Βενιζέλο

Αντιπροσωπεία των αλιέων βιντζότρατας από τα Δωδεκάνησα με επικεφαλής τους Σωτήρη Χριστοδούλου και Χρήστο Τσακυριό, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων Δημήτρη Κρεμαστινό στη Βουλή των Ελλήνων και συζήτησαν σχετικά με το αίτημά τους να επιτραπεί η αλιεία με βιντζότρατα στα κοινά θαλάσσια ύδατα με την Τουρκία χωρίς τους περιορισμούς που επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή οι οποίοι δεν ισχύουν στην περίπτωση των Τούρκων αλιέων.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για το θέμα στο Υπουργείο Εξωτερικών με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος ενημερώθηκε και δήλωσε ότι θα προβεί στις δέουσες ενέργειες προκειμένου να επιλυθεί το σημαντικό για την τοπική οικονομία θέμα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου