Αθλητικά

Τα μέτρα ασφάλειας της Historica

Για μία ακόμη χρονιά οι διοργανωτές της Historica (από 10 έως 13 Οκτωβρίου) θα συνεργαστούν αρμονικά με την Τροχαία Ρόδου, έτσι ώστε να μην παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα κατά τη διάρκεια της διαδρομής μέχρι το Θεολόγο, που θα γίνει στις 12 Οκτωβρίου. Ο Γιώργος Βογιατζής συναντήθηκε με τον διοικητή της Τροχαίας Ρόδου κ. Γιώργου Στέργου, όπου συζήτησαν για την μεγάλη ποδηλατική εκδήλωση, αλλά και τα μέτρα ασφάλειας, που θα πρέπει να παρθούν.

Στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής συνεργασίας, θα γίνει κι άλλη συνάντηση λίγες μέρες πριν την Historica, ωστόσο ένα ακόμη γεγονός έρχεται να προστεθεί στις παράλληλες εκδηλώσεις που θα γίνουν στη Ρόδο. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος στο «Νεστορίδειο» Μέλαθρο θα γίνει η έκθεση ποδηλάτων, με την παρουσία δεκάδων παιδιών από σχολεία της Ρόδου. Το «παρών» θα δώσει και αξιωματικός της Τροχαίας Ρόδου, όπου θα μιλήσει στα παιδιά για την οδική ασφάλεια και τους κανόνας που την διέπουν. Στα παιδιά θα δοθεί ειδικό έντυπο- αυτοκόλλητο με μηνύματα για την οδηγική συμπεριφορά και τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να συμπεριφέρονται στο δρόμο. Η Τροχαία Ρόδου θα είναι άμεσος συνεργάτης της Historica σε όλα τα επίπεδα και οι διοργανωτές θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τον διοικητή κ. Γιώργο Στέργου για όλα τα μέτρα ασφάλειας που θα παρθούν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου