Έλληνες και ξένοι χρήστες των social media αγκάλιασαν με ιδιαίτερη θέρμη την πρόσκληση εκδήλωσης θαυμασμού και αγάπης προς τη χώρα μας, υπό το hashtag #lovingreece, που δημιούργησε ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού στις 13 Ιουλίου.

Την δύσκολη περίοδο της διαπραγμάτευσης με την Ε.Ε., ο ΕΟΤ έγινε αποδέκτης πληθώρας μηνυμάτων συμπαράστασης, με συνέπεια να γεννηθεί η ιδέα δημιουργίας μίας ηλεκτρονικής πρόσκλησης, που θα επέτρεπε στους φίλους της Ελλάδας να αποτυπώσουν με μηνύματα και φωτογραφίες στα Social Media του Visit Greece την αγάπη τους για τη χώρα μας.

Από τα πρώτα 24ωρα η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ιδιαιτέρως ικανοποιητική με πολλά ευχαριστήρια και υποστηρικτικά μηνύματα σε Facebook, G+, Twitter, Instagram, Pinterest.

Ειδικά στο Facebook το #lovingreece έγινε, σύμφωνα με το site trendinalia.com, δημοφιλές («trend») στην Ελλάδα σε μόλις 24 ώρες, φτάνοντας στην 24η θέση.

Ιδιαίτερα συγκινητικά ήταν τα σχόλια ( tweets) ξένων επισκεπτών της χώρας μας όπως:

Sharon Edwards ‏@sharone14 Jul 14@VisitGreecegr #lovingreece I will never stop going to Greece…#Zakynthos Beatrice Hamblett ‏@beatricehamblet Jul 25Greece waits for you! Come now, enjoy the #Greeksummer. We are #lovingreece here on Skopelos Island. bluebari1 ‏@bluebari1 Jul 24Crystal clear waters, best shades of blue. The Greek sea. I wish I could be back there. #lovingreece

Τα διαδικτυακά «εργαλεία» του ΕΟΤ:
www.visitgreece.gr Facebook: https://www.facebook.com/visitgreecegr
Twitter: https://twitter.com/visitgreecegr
Instagram: http://instagram.com/visitgreecegr
Google+: https://plus.google.com/+greece
YouTube: https://www.youtube.com/user/visitgreecegr
Pinterest: http://pinterest.com/visitgreecegr/
Foursquare: http://foursquare.com/visitgreecegr
Tumblr: http://visitgreecegr.tumblr.com/
Flickr: http://www.flickr.com/groups/visitgreecegr/
Blog: http://blog.visitgreece.gr/

tornosnews.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ