Τοπικές Ειδήσεις

Το Περιφερειακό Φυτώριο συμμετέχει στις εργασίες αποκατάστασης – Διαθέτει δασικά και καλλωπιστικά φυτά

877

Το Περιφερειακό Φυτώριο, συμμετέχει στις εργασίες αποκατάστασης της Επαρχιακής Οδού από το ύψος της Γλύστρας έως το Γεννάδι, με την διάθεση δασικών και καλλωπιστικών φυτών, δηλώνει σε ανάρτησή του στα social media ο Μιχάλης Λουλούς:

“Εκτελούνται ήδη απο συνεργεία της Περιφέρειας εργασίες αποκατάστασης της Επαρχιακής Οδού από την στροφή της Γλύστρας Λάρδου μέχρι και το Γεννάδι. Το Περιφερειακό Φυτώριο, φυσικά συμμετέχει σε αυτόν τον αγώνα και άμεσα διαθέτει δασικά και καλλωπιστικά φυτά για την διαμόρφωση εκατέρωθεν της οδού !”

 

 

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.