Στο Σέμπρωνα Χανίων βρέθηκαν δύο αθλητές του Ποδηλατικού Ομίλου Κω, Γιάννης Αλευράκης και Αγγελική Αλευράκη, την προηγούμενη εβδομάδα, προκειμένου να πάρουν μέρος σε αγώνα ΜΤΒ που διοργάνωσε ο Κύδωνας Χανίων. Μάλιστα, η εμφάνιση τους ήταν εξαιρετική, καθώς ξεχώρισαν και κατέκτησαν υψηλές θέσεις στην κατάταξη. Συγκεκριμένα, η Αγγελική κατετάγη τρίτη στην κατηγορία της, ενώ ο Γιάννης πέμπτος.
Τους δύο αθλητές συνόδευσε ο πατέρας και προπονητής τους Γιώργος Αλευράκης (Bike Vibes Kos), σε αγώνα ΜΤΒ του Κύδωνα Χανίων. Ο Π.Ο. Κω με ανακοίνωση του συνεχάρη τα παιδιά για την παρουσία τους στον αγώνα και τους ευχήθηκε για τη συνέχεια των υποχρεώσεων τους.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.