Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ιάλυσος. Υπό τις οδηγίες του κ. Στεφανίδη και του τεχνικού επιτελείου της ομάδας και παρουσία σύσσωμης της διοίκησης, οι «τοξοβόλοι» έτρεξαν τα πρώτα τους χιλιόμετρα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το «παρών» στο Οικονομίδειο για την πρώτη συγκέντρωση του Ιάλυσου έδωσαν και αρκετοί τοπικοί παράγοντες, τόσο από τον Δήμο Ρόδου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, αλλά και από το τοπικό συμβούλιου Ιαλυσού. Αρκετοί ήταν και οι φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά τα «αστέρια» του Ιάλυσου.

Φυσικά πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης έγινε και ο καθιερωμένος αγιασμός, ενώ κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας στην Ανατολική Αττική.

Μοναδικοί απόντες από το πρώτο αυτό πρόγραμμα της ομάδας, ήταν ο Μπεκλετζής που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία και ο Μαντικός που δεν παρευρέθηκε λόγω επαγγελματιών υποχρεώσεων. Πλέον ξεκινάει η δύσκολη δουλειά του μονταρίσματος του Ιάλυσου για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με το επίπονο πρόγραμμα προετοιμασίας να περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ