Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με έξι εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αποκτήθηκαν μετά από προσεκτική έρευνα των μελών της επιτροπής μεταγραφών και του προπονητή Σάκη Δέδε, στο πλαίσιο της υπόσχεσης που δόθηκε από την πρώτη στιγμή στους φίλους των «ελαφιών» για τη δημιουργία ενός ισχυρού και ανταγωνιστικού συνόλου. Αναλυτικά:

«Την εστία της ομάδας στις διοργανώσεις της νέας περιόδου θα υπερασπίζονται δύο ιδιαίτερα αγαπητοί στον κόσμο τερματοφύλακες που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, ο Μιχάλης Κεφάλας και ο Εμιλιάνο Ράντζα. Ο Μιχάλης επιστρέφει μετά από μία εξαιρετική χρονιά στον πρωταθλητή Δωδεκανήσου Φοίβο, ενώ ο Εμιλιάνο, που είναι γέννημα-θρέμμα του συλλόγου, αγωνιζόταν πέρσι για λογαριασμό του Παναργειακού.
Η επιθετική γραμμή ενισχύεται από τον 24χρονο Βραζιλιάνο Φερνάντο Κόστα και τον 22χρονο Φραντζέσκο Μπίσα. Ο πρώτος συμμετείχε στους τελευταίους δέκα αγώνες του Αθηναϊκού, πετυχαίνοντας 9 τέρματα, ο δεύτερος οδήγησε τον Πάμισο Μεσσήνης, με τα 24 τέρματα που σημείωσε, στην άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Ποδοσφαιριστής της Ρόδου είναι από σήμερα και ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός Βασίλης Κρητικός, ο οποίος βοήθησε την ομάδα των Αγίων Αναργύρων να προβιβαστεί στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Τέλος, με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση υποδέχονται τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Α.Σ. Ρόδος τον επιθετικό Μιχάλη Μόσχο. Ο Μιχάλης, ο οποίος ξεχώρισε με τα χρώματα του Φοίβου στο περσινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Δωδεκανήσου, είναι εγγονός του ιστορικού προέδρου της Ρόδου Αγαπητού Κάτρη και η επιλογή του να επιστρέψει στις «ρίζες» τιμά τόσο τον ίδιο, όσο και τον σύλλογο».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ