ΕΙΔΗΣΕΙΣ

EΚΠΟΙΖΩ: Οι ανώτατες τιμές προϊόντων σε κυλικεία

news room 1 λεπτό ανάγνωση
κυλικειο πλοιου

Στα κυ­λι­κεία που λει­τουρ­γούν σε εξει­δι­κευ­μέ­νους χώ­ρους ισχύ­ουν κα­θο­ρι­σμέ­νες ανώ­τα­τες τιμές σε ορι­σμέ­να προ­ϊ­ό­ντα, με βάση από­φα­ση της γε­νι­κής γραμ­μα­τεί­ας Εμπο­ρί­ου και Προ­στα­σί­ας Κα­τα­να­λω­τή του υπουρ­γεί­ου Οι­κο­νο­μί­ας, όπως υπεν­θυ­μί­ζει η Ένωση Κα­τα­να­λω­τών Ποιό­τη­τα Ζωής.

Οι χώροι που ισχύ­ουν οι κα­θο­ρι­σμέ­νες τιμές είναι: αε­ρο­δρό­μια, κι­νη­μα­το­γρά­φοι, θέ­α­τρα, ορ­γα­νω­μέ­νες πα­ρα­λί­ες με ει­σι­τή­ριο, σταθ­μοί υπε­ρα­στι­κών λε­ω­φο­ρεί­ων, νο­σο­κο­μεία, κλι­νι­κές, αρ­χαιο­λο­γι­κοί χώροι και μου­σεία, επι­βα­τι­κά Πλοία, τρένα, αθλη­τι­κοί χώροι, δι­κα­στή­ρια, ευαγή ιδρύ­μα­τα (π.χ. γη­ρο­κο­μεία, ορ­φα­νο­τρο­φεία) και ΑΕΙ, ΤΕΙ και λοι­πές σχο­λές.

Τα κυ­λι­κεία που βρί­σκο­νται στους πα­ρα­πά­νω χώ­ρους υπο­χρε­ού­νται να πα­ρέ­χουν τα πα­ρα­κά­τω είδη σε κα­θο­ρι­σμέ­νες ανώ­τα­τες τιμές και να έχουν αναρ­τή­σει σε εμ­φα­νές μέρος τον τι­μο­κα­τά­λο­γο:

♦ Εμ­φια­λω­μέ­νο νερό 0.50 ml, (εγ­χώ­ριο ή μη, εντός ή εκτός ψυ­γεί­ου) 0,35 ευρώ

♦ Τοστ με ζα­μπόν και τυρί ή σά­ντουιτς με ζα­μπόν και τυρί (ψη­μέ­νο ή άψητο) 1,45 ευρώ

♦ Τοστ με τυρί ή σά­ντουιτς με τυρί, (ψη­μέ­νο ή άψητο) 1,25 ευρώ

♦ Καφές ελ­λη­νι­κός μονός 1,20 ευρώ

♦ Καφές γαλ­λι­κός φίλ­τρου μονός 1,30 ευρώ

♦ Καφές εσπρέ­σο μονός, (ζε­στός ή κρύος) 1,45 ευρώ

♦ Καφές στιγ­μιαί­ος μονός – τύπου φραπέ κ.λπ. (ζε­στός ή κρύος) 1,30 ευρώ

♦ Τσάι (ζεστό ή κρύο) 1,30 ευρώ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.