Ειδήσεις

Νέα καταστήματα από τη «Μαρινόπουλος»

Στη λειτουργία 15 νέων καταστημάτων έχει προχωρήσει το πρώτο εξάμηνο του 2014 η «Μαρινόπουλος» στο πλαίσιο επέκτασης της παρουσίας της στην ελληνική αγορά και συγκεκριμένα σε περιοχές που την ενδιαφέρουν, όπως η Κρήτη και η νησιωτική Ελλάδα.
Μάλιστα, εντός του τελευταίου διμήνου (Ιούνιος – Ιούλιος 2014) η εταιρεία επέκτεινε το franchise δίκτυό της, με νέα καταστήματα στην Αστυπάλαια, τη Λευκάδα, το Ζευγολατιό, τη Σέριφο, την Αντίπαρο και τη Νάουσα της Πάρου, συνολικής επιφάνειας 1.900 τ.μ., τα οποία απασχολούν 42 εργαζόμενους. Είχε προηγηθεί η λειτουργία εννέα καταστημάτων -στην Κρήτη επτά, και από ένα στη Ρόδο και την Κατερίνη. Σήμερα, από τα 877 σημεία πώλησης που διαθέτει η «Μαρινόπουλος» σε ολόκληρη τη χώρα, τα 441 αφορούν καταστήματα franchise.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το 2013 αποτέλεσε χρονιά-σταθμό για την επέκταση του δικτύου της, μέσω δικαιόχρησης (franchise), καθώς στη διάρκειά του προστέθηκαν συνολικά 183 καταστήματα υπό τις επωνυμίες Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express, Smile Market και ΟΚ Anytime Markets. Να σημειωθεί επίσης ότι πριν από μερικούς μήνες η εταιρεία ενέταξε στο δίκτυό της, με τη μορφή franchise, 149 σημεία πώλησης της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Αρβανιτίδης», η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Εν τω μεταξύ, η εταιρεία δηλώνει πως συνεχίζει και φέτος την ανάπτυξή της, συμπεριλαμβάνοντας στο δίκτυό της στρατηγικής σημασίας σημεία πώλησης ειδικά στην περιφέρεια.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου