ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΜΑΡΙΝΕΣ ΡΟΔΟΥ ΑΕ: Κοινωνική δράση Share & Care 2024

news room 1 λεπτό ανάγνωση
thumbnail_WhatsApp Image 2024-05-31 at 12.18.39

Η εται­ρεία ΜΑΡΙΝΕΣ ΡΟΔΟΥ ΑΕ αντι­λαμ­βα­νό­μενη το μέγεθος της επί­δρα­σης και της βελ­τί­ω­σης του επι­πέ­δου δια­βί­ω­σης τόσο του κοι­νω­νι­κού συνόλου στην περιοχή μας όσο και του επι­χει­ρη­μα­τι­κού κόσμου, και­νο­το­μεί ακόμη μια φορά, σχε­διά­ζο­ντας μια νέα δράση.

Μετά την συνεχώς αυξα­νό­μενη αγορά των επαγ­γελ­μα­τι­κών σκαφών που προ­τι­μούν σαν βάση τους την μαρίνα της Ρόδου, κάτι που φαί­νε­ται και από την συνεχή και συνεχώς αυξα­νό­μενη παρου­σία τους στην Μαρίνα, έχει παρα­τη­ρη­θεί σημα­ντική ποσό­τητα τρο­φί­μων και άλλων προ­ϊ­ό­ντων που παρα­μέ­νουν στα σκάφη κατά την επι­στροφή τους στην μαρίνα, μετά την ολο­κλή­ρωση του εβδο­μα­διαίου ναύλου τους.

Σχε­διά­σαμε λοιπόν και δημιουρ­γή­σαμε το concept (Share & Care 2024) προ­κει­μέ­νου μέρος αυτών των μη χρη­σι­μο­ποι­η­μέ­νων και καλά δια­τη­ρη­μέ­νων αγαθών που δια­τη­ρού­νται αναλ­λοί­ωτα και επι­στρέ­φουν ανέγ­γι­χτα κατά την επι­στροφή του σκάφους, να συγκε­ντρώ­νο­νται σε ειδικά σχε­δια­σμένο χώρο στις εγκα­τα­στά­σεις μας κάθε Σάββατο πρωί.

Τηρώ­ντας τους κανόνες υγιει­νής, ασφά­λειας τρο­φί­μων και μέσα από αυστη­ρές δια­δι­κα­σίες φρο­ντί­ζουμε ώστε με δικά μας μέσα τα προ­ϊ­ό­ντα να μετα­βαί­νουν σε κοι­νω­νι­κές δομές της πόλης της Ρόδου, στο ορφα­νο­τρο­φείο της Ρόδου καθώς και σε τοπικές οργα­νώ­σεις που λει­τουρ­γούν με αυτό τον σκοπό.

Η πολι­τική αυτή εντάσ­σε­ται στον ευρύ­τερο σχε­δια­σμό μας εται­ρι­κής κοι­νω­νι­κής ευθύνης που εφαρ­μό­ζουμε, μειώ­νο­ντας την σπατάλη των τρο­φί­μων που δια­φο­ρε­τικά θα κατέ­λη­γαν στα σκου­πί­δια, συνει­σφέ­ρο­ντας έμμεσα συνο­λικά σε μια πιο βιώσιμη και ουσια­στική λει­τουρ­γία του επαγ­γελ­μα­τι­κού yachting στην περιοχή μας.

Αξίζει να σημειω­θεί ότι η επι­χεί­ρηση βρί­σκε­ται σε προ­χω­ρη­μένο στάδιο σχε­δια­σμού και δημο­σί­ευ­σης Εται­ρι­κού Κοι­νω­νι­κού Απο­λο­γι­σμού (sustainability report) σύμφωνα με τις κατευ­θύν­σεις του Οργα­νι­σμού Ηνω­μέ­νων Εθνών για επί­τευξη 17 στόχων μέχρι το 2030.

Την συγκε­κρι­μένη δράση στη­ρί­ζουν έμπρα­κτα οι εται­ρείες δια­χεί­ρι­σης επαγ­γελ­μα­τι­κών σκαφών που λει­τουρ­γούν στις εγκα­τα­στά­σεις της Μαρίνας με πλέον των 60 σκαφών καθώς και η RODOS Cars με την παροχή κατάλ­λη­λου οχή­μα­τος.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.