Τοπικές Ειδήσεις

Ευχαριστήριο του Κ.Υ Έμπωνα Ρόδου προς τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Αγία Μαρίνα» Παραδεισίου

Η Διεύθυνση και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Έμπωνα Ρόδου, εκ μέρους όλων των επισκεπτών και χρηστών αυτού, ευχαριστούν θερμά την Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Αγία Μαρίνα» Παραδεισίου , για την ιδιαίτερα συγκινητική τους χειρονομία, να κάνουν δωρεά στο Κέντρο Υγείας Έμπωνα έναν υπερσύγχρονο 12κάναλο ηλεκτροκαρδιογράφο General Electric MAC 3500 , 930 rapid test ανίχνευσης αντιγόνου SARS COV2, 25 αλουμινοκουβέρτες και 14 σετ χειρουργικών δοχείων για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Έμπωνα Ρόδου.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2022 η κα Αναστασία Σταυριανού – Γεωργιάδη, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραδεισίου «Αγία Μαρίνα», ο κος Γεώργιος Γεωργιάδης – Καρδιολόγος – Επίτιμο μέλος του συλλόγου, η κα Ειρήνη Παπακωνσταντίνου – Γραμματέας του Συλλόγου, η κα Ευφημία Αθανασιάδη – Ταμίας του συλλόγου, η κα Ειρήνη Πίπου – Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του συλλόγου και η κα Φωτεινή Στεργιάδη – Υπέυθυνη Περιβάλλοντος του συλλόγου, επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας Έμπωνα και παρέδωσαν τον ανωτέρο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, καθώς και το αναλώσιμο υγειονομικό υλικό.

 

Είναι γνωστή πλέον η δράση του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Αγία Μαρίνα» Παραδεισίου και προσωπικά της Πρόεδρου του Διοικητικού Συμβουλίου κας Αναστασίας Σταυριανού – Γεωργιάδη. Κατά το πρόσφατο παρελθόν το Φιλανθρωπικό αυτό Σωματείο έχει δωρίσει δεκάδες τόνους ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και αναλώσιμου υγειονομικού υλικού, τόσο σε νοσηλευτικά ιδρύματα και της Δωδεκανήσου, όσο και σε νοσηλευτικά ιδρύματα ανά την Ελληνική Επικράτεια, αποδεικνύοντας την ιδιαίτερη ευαισθησία που τους διακατέχει. Πρόσφατα δε στο Κέντρο Υγείας Έμπωνα είχαν δωρίσει άλλον έναν υπερσύγχρονο δωδεκακάναλο ηλεκτροκαρδιογράφο μάρκας General Electric, μία τροχήλατη φορητή λυχνία τριπλού φωτισμού, μία τροχήλατη εξεταστική κλίνη, ρυθμιζόμενη κατά ύψος και με μηχανισμό Trendelenburg, καθώς και πληθώρα αναλωσίμων υλικών.

Τους ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε σε όλα τα μέλη του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Αγία Μαρίνα» Παραδεισίου να έχουν υγεία, χαρά, ευτυχία και να είναι πάντα δημιουργικοί. Με την πράξη τους αυτή, αποδεικνύουν το μέγεθος της φιλανθρωπίας και του αλτρουισμού που τους διακατέχει και τους παροτρύνουμε να συνεχίσουν το ιδιαίτερα σημαντικό τους έργο ανά την Ελληνική Επικράτεια. Οι δωρεές που πραγματοποιεί το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Αγία Μαρίνα» Παραδεισίου αποτελούν μία έμπρακτη απόδειξη των αρχών που διέπουν τη δράση του συλλόγου αυτού, οποίος μέσα από συνεχή προσπάθεια προσφέρει με αξιοπιστία και διαφάνεια υπηρεσίες στα νοσηλευτικά ιδρύματα, όχι μόνο της Ρόδου και των υπόλοιπων Δωδεκανήσων, αλλά και ανά την Ελληνική Επικράτεια.

 

Συνεχίζουμε μαζί με τον Άνθρωπο για τον Άνθρωπο!!!

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Θεοφάνης Ν. Μούκας

Διευθυντής Γενικής Ιατρικής

Συντονιστής Επιστημονικής Λειτουργίας

Π.Ε.Δ.Υ. – Κέντρο Υγείας Έμπωνα

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου