Τοπικές Ειδήσεις

Διαφημίζονται κρυμμένα μυστικά των θησαυρών της Ρόδου

Τα κρυμμένα μυστικά και τους θησαυρούς της Ρόδου, διαφημίζει το περιοδικό BLUE Aegean Airlines, μέσω του γνωστού δικηγόρου και κινηματογραφιστή κ. Γιώργου Τζεδάκη!
Στο νέο τεύχος του περιοδικού, ο κ. Τζεδάκης με την ιδιότητα του κινηματογραφιστή, μοιράζεται με αναγνώστες από όλο τον κόσμο, τα κρυμμένα μυστικά και θησαυρούς της Ρόδου, όπως τα ανακαλύπτει και ο ίδιος στα γυρίσματα των επεισοδίων του youtube καναλιού “Μια σταγόνα Ροδιακής Ιστορίας”!
Το περιοδικό θα βρίσκεται για δύο μήνες σε όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού καθώς και σε όλα τα AEGEAN BUSINESS LOUNGES!
«Προσπάθησα μέσα σε 600 λέξεις να συμπυκνώσω την ουσία της Ρόδου μας, με εικόνες, γεύσεις και εμπειρίες, να αναφερθώ ακόμη και σε πολιτιστικά ζητήματα που μας απασχολούν ως πολίτες αυτού του τόπου (Εθνικό Θέατρο κ.α.) και τέλος να δώσω και κάποια γαστρονομικά tips! Είναι αυτονόητο ότι δεν υπήρχε χώρος για να συμπεριλάβω όλα όσα είναι άξια αναφοράς, επομένως υπόσχομαι να ξαναγυρίσω στο θέμα με την πρώτη ευκαιρία! Σας ευχαριστώ θερμά για την στήριξη του καναλιού των “σταγόνων”», λέει ο ίδιος ο οποίος δηλώνει πως αποτελεί μεγάλη τιμή η πρόσκληση από το περιοδικό BLUE Aegean Airlines.
Να σημειωθεί ότι οι λάτρεις της τοπικής μας ιστορίας -μικροί μέσα από το κανάλι «Μια σταγόνα Ροδιακής Ιστορίας» στο youtube, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διάφορα ιστορικά θέματα που αφορά στο νησί!
Η αξιόλογη αυτή πρωτοβουλία και ιδέα, ανήκει στο κ. Γιώργο Τζεδάκη, κινηματογραφιστή, συνδημιουργό της «Ροδιακής Ταινιοθήκης», υπεύθυνο λειτουργίας του κινηματογραφικού εργαστηριού «Cine Chevalier» του Κοινωφελούς Ιδρύματος Υποτροφιών Εμμ. και Μ. Σταματίου και αντιπρόεδρο του Εκπαιδευτικού Ομίλου «Cine – Εκπαίδευση».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου