Σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα υπέπεσε ο Μάρκο Παβίσεβιτς. Ο έμπειρος επιθετικός ταξίδεψε για την Σερβία, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους χωρίς να ενημερώσει κανέναν στον σύλλογο και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δεν του είχε δοθεί άδεια.
Η συγκεκριμένη κίνηση, δεν άρεσε καθόλου στην διοίκηση των «ελαφιών» και τον προπονητή Τίμο Καβακά, αφού ακολουθεί κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Α.Ο. Λουτράκι για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», μέχρι την Πέμπτη αναμένεται συνεδρίαση του Δ.Σ. του Α.Σ. Ρόδος, προκειμένου οι άνθρωποι της ομάδας να αποφασίσουν για το μέλλον του Μάρκο Παβίσεβιτς.
Τα ενδεχόμενα είναι δύο, είτε θα επιβληθεί στον έμπειρο επιθετικό βαρύ χρηματικό πρόστιμο, είτε θα λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες σχετικά με την τελική απόφαση που θα πάρουν τα «ελάφια».
Από εκεί και πέρα, σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του Α.Σ. Ρόδος για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Α.Ο. Λουτράκι.
Το πρόγραμμα διεξήχθη στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» με ασκήσεις τακτικής και φυσικής κατάστασης, όπως και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν στις τάξεις του Α.Σ. Ρόδος και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Τίμου Καβακά, ωστόσο, ο έμπειρος τεχνικός στο παιχνίδι με τον Α.Ο. Λουτράκι δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λεωνίδα Παναγόπουλου καθώς ο έμπειρος γκολκίπερ έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ