Ρεπορτάζ

Αναβάλλεται σήμερα λόγω της αποχής των δικηγόρων η εκδίκαση της ενστάσεως Καμπουράκη και της αντενστάσεως Κολιάδη

Αναβάλλεται, λόγω της αποχής των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους για την εισαγωγή τεκμαρτού φορολογητέου εισοδήματος στους ελεύθερους επαγγελματίες, που ασκούν ατομικά τη δραστηριότητά τους, η προγραμματισμένη εκδίκαση ενώπιον του Εκλογοδικείου της ενστάσεως του δημάρχου Ρόδου και επικεφαλής της παρατάξεως «Με Δύναμη για τη Ρόδο» καθώς και της αντενστάσεως του νεοεκλεγέντος δημάρχου κ. Αλέξανδρου Κολιάδη επικεφαλής της παρατάξεως «ΕΝΑ – Μαζί Αλλάζουμε τη Ρόδο».
Προς επιβεβαίωση της «δημοκρατικής» το αυστηρό πλαίσιο των κινητοποιήσεων δεν έχει ειδική πρόβλεψη για τις δίκες που εκκρεμούν ενώπιον των εκλογοδικείων, απαιτείται για την εκδίκαση η έκδοση αδειών κατ’ εξαίρεση από τους Δικηγορικούς Σύλλογους Ρόδου, Αθηνών και Θεσσαλονίκης.
Η άδειες αυτές σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες δεν δόθηκαν και ως εκ τούτου θα αναβληθεί η εξέτασή τους με πιθανότερη ημερομηνία την 14η Δεκεμβρίου 2023.
Σημειώνεται ότι η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου έχει ήδη προγραμματιστεί για την 22α Δεκεμβρίου 2023 και η ανάληψη καθηκόντων από την νέα δημοτική αρχή δεν αναστέλλεται λόγω της άσκησης ενστάσεως.
Ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης θα εκπροσωπηθεί στην δίκη από τον κ. Ανδρέα Λοβέρδο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου