Έκκληση σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ προκειμένου να συγκεντρωθούν οι απαραίτητες 50 υπογραφές για να κατατεθεί πρόταση μομφής κατά του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι, απευθύνει ο Σταύρος Θεοδωράκης. Δήλωσε μάλιστα ότι συμφωνεί με τη σχετική πρόταση που διατύπωσε πρώτος δημόσιος ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Σταύρος Τσακυράκης.
Υπενθυμίζεται ότι σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Κ. Ζουράρις ούτε λίγο ούτε πολύ αποκάλεσε δημοσίως «μαλάκες» όσους χαρακτηρίζουν δικτάτορα τον Φιντέλ Κάστρο, δήλωσε ότι βαριέται να το εξηγήσει, ενώ για το γεγονός ότι στην Κούβα δεν έγιναν εκλογές επί 56 χρόνια απάντησε ότι ήταν …άλλο το σύστημα.
Ναι! Το Ποτάμι συμφωνεί με τον Τσακυράκη. Καλούμε άλλους 42 βουλευτές απο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να κάνουμε πρόταση μομφής για τον υφυπουργό Ζουράρι.

































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.