ΨΗΦΙΣΜΑ

Η Διοικούσα Επιτροπή του Τ.Ε.Ε. – Περιφερειακού Τμήματος Δωδεκανήσου, παρουσία της Προέδρου της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. – Π.Τ. Δωδ/σου, μετά την θλιβερή είδηση της απώλειας του εκλεκτού μέλους του ΤΕΕ Π.Τ. Δωδεκανήσου, που διετέλεσε Μέλος της Αντιπροσωπείας  του ΤΕΕ Π.Τ. Δωδ/σου, Γραμματέας και Πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής ΤΕΕ Καλύμνου

ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΙΚΟΥΡΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ  ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ

συνήλθε έκτακτα σε συνεδρίαση και ομόφωνα αποφάσισε και εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα:

1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της Διοικούσας Επιτροπής και όλων των Μηχανικών της Δωδεκανήσου στην οικογένεια του εκλιπόντος.
  2. Να αποδώσει αντί στεφάνου, χρηματική δωρεά στο Ίδρυμα Υποτροφιών Δωδεκανήσου, στο Δ.Σ. του οποίου εκπροσωπείται θεσμικά το Τ.Ε.Ε. – Π.Τ. Δωδ/σου
  3. Το παρόν να δημοσιευθεί στον τοπικό ημερήσιο τύπο.

Ο Πρόεδρος της                                                                        Η Πρόεδρος της

Δ.Ε. Τ.Ε.Ε. – Π.Τ. Δωδ/σου                                                Αντιπροσωπείας Τ.Ε.Ε. – Π.Τ. Δωδ/σου

Αντώνιος Εμμ. Γιαννικουρής                                                           Μαρίζα Λ. Χατζηλαζάρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ