Ειδήσεις

Ανοιγμα Κουντουρά σε αραβικές επενδύσεις-Προχωρούν 350 σχέδια

Νέο κύμα επενδύσεων σε επιμέρους θεματικούς τομείς του τουρισμού περιμένει η υπουργός. Για τις τουριστικές σχέσεις με τον αραβικό κόσμο δηλώνει ότι επιτυγχάνεται ο στόχος για διψήφια αύξηση των αυξήσεων και οι προοπτικές είναι εξαιρετικές.

Πρόσκληση να εξετάσουν τις μεγάλες επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται στον τομέα του Τουρισμού απήυθυνε ο υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, μιλώντας στην τρίτη ευρωαραβική διάσκεψη που πραγματοποιείται στην Αθήνα, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση ενθαρρύνει έργα και επενδύσεις που προωθούν την τουριστική συνεργασία και ενισχύουν περαιτέρω τις αναπτυξιακές προοπτικές.

Η Ελλάδα αποτελεί τον απόλυτο τουριστικό προορισμός της Ευρώπης και της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου 365 μέρες τον χρόνο ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελενα Κουντουρά, τονίζοντας ότι το 2018 αποτελεί για την χώρα την καλύτερη τουριστική χρονιά στην ιστορία της σπάζοντας κάθε ρεκόρ τόσο σε αφίξεις όσο και στα έσοδα.

Μιλώντας ειδικότερα για τον τομέα των επενδύσεων η κ. Κουντουρά είπε ότι την τελευταία τριετία υποβλήθηκαν περισσότερα από 350 επενδυτικά σχέδια, τα περισσότερα από τα οποία ολοκληρώθηκαν, επισημαίνοντας ότι αναμένεται νέο κύμα επενδύσεων σε επιμέρους θεματικούς τομείς του τουρισμού.

Για τις τουριστικές σχέσεις με τον αραβικό κόσμο τόνισε ότι επιτυγχάνεται ο στόχος για διψήφια αύξηση των αυξήσεων και οι προοπτικές είναι εξαιρετικές.

πηγή euro2day.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου