Πολιτιστικά

«Ροδίων Εμμέλεια»-Χορωδία ενηλίκων από τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

Στα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» θα λειτουργήσει από τον Νοέμβριο 2015 Μικτή Χορωδία Ενηλίκων με την επωνυμία «Ροδίων Εμμέλεια» υπό τη διεύθυνση της κ. Ευανθίας Κρητικού.
Η χορωδία απευθύνεται σε φιλόμουσους ενήλικες (από 18 ετών) που αγαπούν το χορωδιακό τραγούδι, την επικοινωνία, τη συντροφιά και τα ταξίδια.

Για τη συμμετοχή στη χορωδία δεν απαιτούνται ιδιαίτερες μουσικές γνώσεις ούτε χορωδιακή εμπειρία. Σκοπός του χορωδιακού συνόλου «Ροδίων Εμμέλεια» είναι η καλλιέργεια του τραγουδιστικού ταλέντου των μελών του, η προαγωγή της μουσικής τέχνης, η διάνοιξη δρόμων εκτόνωσης και ηρεμίας, η διάβαση οδών συνύπαρξης και συνεργασίας διαφορετικών ηλικιών.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους στη Γραμματεία των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» (τηλ.: 2241001400) καθημερινά από τις 08:30 έως τις 20:30 ή να συμπληρώσουν την αίτηση ηλεκτρονικά στο: www.rpschool.gr. έως τις 6 Νοεμβρίου 2015.
Έναρξη μαθημάτων: Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Η διδασκαλία θα γίνεται κάθε Δευτέρα από τις 19:15 έως τις 21:30 στην Αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».
Η συμμετοχή στη χορωδία είναι δωρεάν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου