Αθλητικά

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross: Μία ανάσα από τον τίτλο ο Φραγκίσκος Ζούνης

Φραγκίσκος Ζούνης- ίκαρος- Μοτοκρος

Μέσα στο σαββατοκύριακο 30 Σεπτεμβρίου και 1η Οκτωβρίου στις Κρηνίδες Καβάλας θα διεξαχθεί ο 6ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2023.
Στη διοργάνωση συμμετέχει ο Ροδίτης αναβάτης Φραγκίσκος Ζούνης, ο οποίος με μία καταπληκτική παρουσία σε όλους τους αγώνες της χρονιάς, βρίσκεται στην 1η θέση της κατηγορίας MX2 και μία ανάσα από την κατάκτηση του φετινού τίτλου.
Ο Ζούνης εφόσον οδηγήσει σύμφωνα με τις δυνατότητές του και επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, τότε θα στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας για το 2023 στην κατηγορία του.
Με αφορμή την συμμετοχή του Φραγκίσκου Ζούνη, η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Ρόδου «Ίκαρος» εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας τα εξής:
«Μεγάλη στιγμή για τη Ρόδο και για ένα παιδί που όλα αυτά τα χρόνια αγωνίζεται στα Πανελλήνια Πρωτάθλημα.
Ο Φραγκίσκος Ζούνης χρειάζεται λίγους βαθμούς για να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία MX2.
Καλή επιτυχία Φρανσίσκο Ζούνη».
Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι στον αγώνα στις Κρηνίδες Καβάλας συμμετέχει και η Στέλλα Βαρέλη στην κατηγορία MX Woman.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.