ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιάλυσος: Αποφασισμένος για τη δεύτερη νίκη της σεζόν

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
Ιάλυσος- Ροδος

Επι­πρό­σθετη αξία στη μεστή εμφά­νιση που πραγ­μα­το­ποί­ησε στη Σύρο κόντρα στην τοπική Ελλάδα και η οποία του χάρισε την πρώτη νίκη του στο φετινό πρω­τά­θλημα της Γ’ Εθνικής κατη­γο­ρίας (2-1), θέλει να δώσει σήμερα ο Ιάλυσος, ο οποίος αντι­με­τω­πί­σει στις 4 το από­γευμα στο Οικο­νο­μί­δειο τον Παναρ­γειακό για την 3η αγω­νι­στική της διορ­γά­νω­σης.

Οι «τοξο­βό­λοι» δεν αντι­με­τω­πί­ζουν προ­βλή­ματα απου­σιών και στα απο­δυ­τή­ρια θα δώσουν το παρών όλοι, ώστε να ακού­σουν τις τελικές επι­λο­γές του προ­πο­νητή τους Πανα­γιώτη Σπάρ­ταλη για τη σύνθεση της εικο­σά­δας.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι εξαι­ρε­τικό, η δουλειά που γίνεται στις καθη­με­ρι­νές προ­πο­νή­σεις έχει αρχίσει να απο­δί­δει και οι πάντες περι­μέ­νουν να απο­τυ­πω­θεί σήμερα σ’ ένα δεύτερο νικη­φόρο απο­τέ­λε­σμα.

ΟΙ άνθρω­ποι της ομάδας απευ­θύ­νουν ανοιχτή πρό­σκληση στον φίλαθλο κόσμο να δώσει το παρών στις εξέδρες του Οικο­νο­μί­δειου και να τη στη­ρί­ξει σ’ ένα ματς, το οποίο θα διευ­θύ­νει ο Πανα­γιώ­της Κακρί­δης από τον Πειραιά, με βοηθούς τους Ιορδάνη Καρα­κελέ και Θεοδόση Πετρίδη, από την ίδια Ένωση.

Παρα­τη­ρη­τής αγώνα ορί­στηκε ο Αγα­πη­τός Στερ­γά­κης και διαι­τη­σίας ο Βασίλης Τσαγ­γά­ρης.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.