ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οριστικός υπερθεματιστής ανακηρύχθηκε ο Ιβάν Σαββίδης

news room 1 λεπτό ανάγνωση
87

Ορι­στι­κός υπερ­θε­μα­τι­στής ανα­κη­ρύ­χθηκε ο επι­χει­ρη­μα­τίας Ιβάν Σαβ­βί­δης, ο οποίος ήταν ο πρώτος επι­λα­χών στη σειρά για τη διεκ­δί­κηση τηλε­ο­πτι­κής άδειας, μετά την από­συρση του επι­χει­ρη­μα­τία Ιωάννη Καλο­γρί­τσα από τον δια­γω­νι­σμό.

Αφού ολο­κλη­ρώ­θηκε ο έλεγχος στο πόθεν έσχες του επι­χει­ρη­μα­τία, ανα­μέ­νε­ται η κατα­βολή της πρώτης δόσης, ύψους 20,5 εκατ. ευρώ για την κατοχή μίας εκ των τεσ­σά­ρων δημο­πρα­τη­θέ­ντων τηλε­ο­πτι­κών αδειών.

Ανα­λυ­τικά η ανα­κοί­νωση της ΓΓΕΕ:

Σήμερα Παρα­σκευή 30-9-2016 εκδό­θηκε και αναρ­τή­θηκε στο δια­δί­κτυο, η απόφαση του Γενικού Γραμ­μα­τέα Ενη­μέ­ρω­σης και Επι­κοι­νω­νίας με Αρ.Πρωτ. 267/30-9-2016 με την οποία εγκρί­νε­ται το υπ’ αρ. 28/30.9.2016 Πρα­κτικό της Πεντα­με­λούς Ειδικής Επι­τρο­πής Διε­νέρ­γειας Δια­γω­νι­σμού  και ανα­κη­ρύσ­σε­ται ορι­στι­κός υπερ­θε­μα­τι­στής για μία (1) από τις τέσ­σε­ρις (4) δημο­πρα­τη­θεί­σες άδειες  παρόχων περιε­χο­μέ­νου   επί­γειας  ψηφια­κής  τηλε­ο­πτι­κής  ευρυ­εκ­πο­μπής ελεύ­θε­ρης  λήψης  εθνικής εμβέ­λειας  ενη­με­ρω­τι­κού  προ­γράμ­μα­τος  γενικού περιε­χο­μέ­νου  για  μετά­δοση  υψηλής  ευκρί­νειας  (high  definition), η εται­ρεία “DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED” έναντι τιμή­μα­τος 61.500.000 € (εξήντα ενός εκα­τομ­μυ­ρίου πεντα­κο­σίων χιλιά­δων ευρώ).

Πλη­ρο­φο­ρίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.